Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odbili stišati glazbu

Susjedi cijelu noć tulumarili pa im se majka dvoje djece odlučila osvetiti, snimila što je napravila

Foto: Screenshot/TikTok
1/3
17.08.2022.
u 17:37

– Jesam li pogriješila? Mislim da nisam – rekla je Heather na videu objavljenom na TikToku

Nestašni susjedi svojim su tulumarenjem cijelu noć držali budnom Heather Minshull (37), njena supruga i dvoje djece koji su uživali na odmoru u Walesu.

Ona je zamolila mlade susjede da stišaju pjesme Beatlesa koje su puštali glasno u susjednoj kućici, no oni su se oglušili na njezin apel. Heather je stoga smislila način kako da im vrati za neprospavanu noć.

@heatherminsh

Throwback 😂😂

♬ original sound - Heather

Na krov kućice pobacala je kruh i tako privukla glasne galebove koji su graktanjem probudili nestašne mamurne susjede u 7 sati ujutro.

– Tražila sam ih da stišaju glazbu, no nisu to učinili i to je trajalo satima. Jesam li pogriješila? Mislim da nisam – rekla je Heather na videu objavljenom na TikToku.

Tekst je izvorno objavljen u kolovozu 2021. godine.

VIDEO Drama na vrhu turističke sezone: 80.000 turista zaglavilo na 'kineskim Havajima'

Ključne riječi

Komentara 26

SA
sargu123
17:49 17.08.2022.

Članak je već objavljen prije koju godinu ali bolje i to nego o onim našim Instagramušama, Tiktokericama, Fejsbukašicama da ih ne nabrajam pojedinačno jer sigurno bi neku zaboravio.

PH
Petarstijena-HR
18:09 17.08.2022.

Treba u Zakonu pojednostaviti izbacivanje stoke iz stambenih zgrada.

DU
Deleted user
18:07 17.08.2022.

"Osveta" je na razini malog djeteta vrtićke dobi, trebala je pozvati policiju bez ikakve diskusije sa susjedom za remećenje javnog reda i mira pa neka on razmišlja tko je i zašto pozvao policiju i bila bi mir i tišina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije