Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAMA KOD POŽEGE

Supruga prijavila HDZ-ovca za nasilje, sud ga pustio: 'Došla sam vidjeti djecu, nije mi dao!'

Vjekoslav Potočanac
Foto: Facebook/Vjekoslav Potočanac
1/4
24.01.2024.
u 10:10

Potočanca je supruga prijavila za obiteljsko nasilje. On je tada bio predstojnik požeškog Zavoda za socijalni rad, a  odmah nakon prijave razriješen je te dužnosti. Požeško-slavonska policija objavila je da je priveden zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela 'Nasilje u obitelji' i 'Povreda djetetovih prava'.

U mjestu Trenkovo kod Požege u utorak poslijepodne odvijala se prava drama. Kako javlja portal 24 sata policija je opet postupala kod Vjekoslava Potočanca, HDZ-ovog bivšeg predstojnika požeškog Zavoda za socijalni rad koji je nedavno priveden zbog obiteljskog nasilja. Odmah je i smijenjen s dužnosti. No je pušten iz pritvora, a njegova supruga tvrdi da joj u utorak nije dao vidjeti djecu

'Rekla sam mu da ću doći po djecu. Čekala sam sat vremena i 15 minuta ispred kuće, zvala sam i policiju, ali otišla sam bez djece. Prije mjesec dana izašla sam iz kuće kao žrtva obiteljskog nasilja, a i dalje trpim nasilje jer kao majka ne mogu vidjeti svoju djecu. Moj suprug koji je prijavljen za obiteljsko nasilje i povredu prava djeteta boravi s našom djecom i ne da mi da ih vidim', rekla je za taj portal njegova supruga. 

Podsjetimo, Potočanca je supruga prijavila za obiteljsko nasilje. On je tada bio predstojnik požeškog Zavoda za socijalni rad, a  odmah nakon prijave razriješen je te dužnosti. Požeško-slavonska policija objavila je da je priveden zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela 'Nasilje u obitelji' i 'Povreda djetetovih prava'. Sudac istrage odredio mu je istražni zatvor zbog opasnosti utjecaja na svjedoke, a nakon što su njihova maloljetna djeca ispitana pušten je na slobodu, a nisu mu određene nikakve mjere opreza. 

VEZANI ČLANCI 

Budući ne postoji odluka s kim će djeca živjeti, te koliko će provoditi vremena s drugim roditeljem, te je Potočancu omogućilo da opet uzme djecu, koja su kod njega posljednjih osam dana, a njegova supruga ih, kaže, ne može vidjeti.

VIDEO Filip Glavaš, odvjetnik Zdravka Mamića: 'Da nije bilo isplate u gotovini, Niko Krančar nikada ne bi zaključio ugovor s Dinamom'

Komentara 1

Avatar Moodleen
Moodleen
16:16 24.01.2024.

Dok supruga prijavi esdepeovca ili čuprijašeka, ne navode ovi članstvo, kaj ne?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije