POKUŠAO GA UGUŠITI

Sukob u zatvorskoj bolnici: Nazif Gljiva jastukom na kolegu

nazif gljiva,portal
Borna Filić/PIXSELL
25.02.2013.
u 19:02

"Junak" crnih kronika Gljiva svoju je “slavu” stekao još kao maloljetnik nizom kaznenih djela

– Nisam kriv! – kazao je danas Nazif Gljiva (30) kojem se na zagrebačkom Županijskom sudu sudi zbog pokušaja ubojstva kolege u Bolnici za osobe lišene slobode (BOLS).

Gljiva, inače jedan od “junaka” crnih kronika, koji je svoju “slavu” stekao još kao maloljetnik nizom kaznenih djela za koja se teretio (krađe, provale, krađe vozila...), u sudnicu suca Ratka Šćekića doveden je iz zatvora, jer se trenutačno nalazi na izdržavanju četverogodišnje zatvorske kazne. Prema optužnici, tereti ga se da je od 29. na 30. siječnja 2010. na Neuropsihijatrijskom odjelu (BOLS-a) stavio jastuk na lice Antunu Bariću, pri tome ga lakše ozlijedivši. Gljiva je Barića, navodi se u optužnici, pokušao ubiti, no u tome su ga spriječili ostali zatvorenici te osoblje koje je naišlo.

Tužiteljstvo je predložilo da se tijekom dokaznog postupka pročitaju iskazi četvorice zatvorenika koji su s Gljivom dijelili sobu te da se on psihijatrijski vještači, a sljedeća rasprava sazvana je za početak travnja.

>> Država daje poticaje za zapošljavanje bivših zatvorenika

Komentara 1

Avatar megatronman
megatronman
16:16 12.11.2015.

Legenda. Taj je za serije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije