Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zadarski forum

Strikoman u akciji: Milenijska fotografija za 'U ime obitelji'

zadar,milenijska fotografija,šime strikoman
Foto: Filip Brala/Pixsell
1/12
24.11.2013.
u 19:38

Događaj je organizirala Zadarska županija, a nakon fotografiranja uslijedilo je upoznavanje građana s ciljevima inicijative.

Zadarski forum danas je bio poprište snimanja najnovije, 384. po redu milenijske fotografije Šime Strikomana. Ovoga puta predmet snimanja bili su članovi i simpatizeri akcije ''U ime obitelji''. Žene, muškarci i djeca kreirali su svojim tijelima logo inicijative koji je Strikoman uslikao s dizalice iz ptičje perspektive.

Događaj je organizirala Zadarska županija, a nakon fotografiranja uslijedilo je upoznavanje građana s ciljevima inicijative.

>>'Iza građanske inicijative stranka još opasnijih namjera'

Komentara 7

OK
okus
20:58 24.11.2013.

Dokle je doslo ovo drustvo da se mora boriti za obican svakodnevni zivot?

DU
Deleted user
20:29 24.11.2013.

za HTV to nije vijest,ili mi je promaklo'????

GO
Goldstadt
21:26 24.11.2013.

Prekrasno, ovo je nešto što u srce dira! Hvala za to!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije