Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pripremite se

Stigla promjena vremena: Gust snijeg i u Zagrebu

snijeg
Igor Soban/PIXSELL
12.02.2018.
u 12:01

Prema večeri snijeg nošen jakim vjetrom moguć je mjestimice i na sjevernom Jadranu, a na kopnu stvaranje novog snježnog pokrivača, posebice u gorju

Danas će biti umjereno do pretežno oblačno, na sjevernom Jadranu s kišom, a u gorskoj i sjeverozapadnoj unutrašnjosti snijegom i susnježicom; najviša dnevna temperatura od -1 do 4, u istočnoj Hrvatskoj mjestimice i do 7, a na Jadranu uglavnom između 7 i 12 Celzijevih stupnjeva. 

Oborine će do kraja dana biti i u ostatku zemlje, samo se na krajnjem istoku može zadržati suho. Prema večeri snijeg nošen jakim vjetrom moguć je mjestimice i na sjevernom Jadranu. Na kopnu stvaranje novog snježnog pokrivača, posebice u gorju. A gust snijeg počeo je padati i u Zagrebu.

Na sjevernom Jadranu puhat će umjerena, poslijepodne i jaka bura, u Dalmaciji jugo, dok na kopnu vjetar uglavnom slab, navodi se u prognozi Državnog hidrometeorološkg zavoda za Hrvatsku za danas, 12. veljače.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije