Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Usidreni brod

Stigla hrana za pomorce u Gabonu, inspekcija češlja kompaniju

brod
Arhivska fotografija/PIXSELL
Autori: tok, sve
01.07.2010.
u 17:49

U splitskoj tvrtki Ministarstvo je, nakon što je Sindikat pomoraca upozorio da pomorci na Swift Splitu i drugim brodovima te kompanije žive bez plaće, danas počeo inspekcijski nadzor.

Pomorci na brodu Swift Split, koji je već mjesec dana usidren zbog kvara ispred luke Owen u Gabonu, u srijedu navečer dobili su hranu.

Kupljena je novcem koji im je napokon poslan iz Split Ship Managementa. Hrana će im potrajati tjedan dana, do kada bi im i od Sindikata pomoraca trebao stići novac.

U splitskoj tvrtki Ministarstvo je, nakon što je Sindikat pomoraca upozorio da pomorci na Swift Splitu i drugim brodovima te kompanije žive bez plaće, danas počeo inspekcijski nadzor.

Ministarstvo vanjskih poslova poslalo je diplomatsku notu mjerodavnim tijelima u Gabonu zatraživši da se pomorcima pruži pomoć, hrana i voda te da im se vrate dokumenti. Pomorci su, doznajemo, stupili u štrajk zbog plaća.

Ključne riječi

Komentara 3

FE
Felicijen
18:12 01.07.2010.

U kakav su to štrajk stupili ovi na brodu !? Više se neće tuširati?

OD
odisej
23:04 01.07.2010.

Inspekcija CESLJA. Jako lijepo od inspekcijeda se brinre za fizicki izgled kompanije.

KR
krenica
23:44 01.07.2010.

Inspekcija češlja ali što?Par Porshea,S.mercedes,sport.merc.grand-chiroko itd,itd.ha ha ha .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije