Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon strašne godine

Teška dijagnoza i otkaz su ih bacili u očaj, no sreća im se ubrzo osmjehnula

Ilustracija
Foto: Igor Soban/PIXSELL
08.08.2020.
u 09:51

David nikada nije letio avionom, niti napustio svoju zemlju, ali nikada nije mogao sanjati da će prvi put kad bude imao priliku za to - letjeti prvom klasom.

Sreća ovog para preokrenula se za 360 stupnjeva i to samo u 24 sata. Naime, David i Shelley Adams iz Chipping Nortona u Oxfordshireu samo 24 sata nakon što je David dobio otkaz, u godini u kojoj je izgubio brata i nevjestu, a njegova supruga saznala da boluje od multiple skleroze, prošlog vikenda su pogodili jackpot u iznosu od milijun funti!

"Mnogi bi mislili da mi je najgore što sam dobio otkaz, ali to je samo posljednja poteškoća s kojom se borimo. Prošle godine Shelley je dijagnosticirana multipla skleroza i morala se odreći posla kao njegovateljica, što je dodatno opteretilo naše teške financije. U travnju smo na žalost izgubili moju nevjestu nakon teškog srčanog udara, a zatim početkom svibnja i njezinog supruga, mog brata, koji je preminuo od covida-19", kazao je David, donosi Daily Mail. 

Davidu i Shelley ova je godina bila poprilično teška, ali nisu odustajali, bez obzira na to što im je život bacio. No, ni u najluđim snovima nisu mislili da će slijedeća stvar koju im život baci biti milijun funti.

U nedjelju oko 1.30 ujutro, David je došao u njihovu spavaću sobu s vijesti, a par je odmah probudio njihovog sina. Nitko od njih tu večer nije spavao.

Obitelj sada planira prvom klasom odletjeti za Kanadu, gdje će po prvi puta vidjeti obitelj i prijatelje. Za novac također imaju i druge planove, uključujući kupnju novog Nissan Qashqaija.

"Nećemo žuriti ni s jednom odlukom i odluke ćemo donositi polako, ali imamo nekoliko planova. Prvo je novi automobil, a Nissan Qashqai je na vrhu popisa, iako, kako trenutno vozim Ford Mondeo, koji me je oduvijek služio dobro, možda bih i malo razgledao Forda", priča David.

Shelley je dodala: "Imamo prijatelje i obitelj u Kanadi za koje smo mislili da ćemo ih vidjeti samo online, sigurno nikada uživo".

David nikada nije letio avionom, niti napustio svoju zemlju, ali nikada nije mogao sanjati da će prvi put kad bude imao priliku za to - letjeti prvom klasom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije