Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije se obazirao

Prošetao pored turista, sjeo u bager i počeo 'ravnati' plažu: 'Bilo je trči, bježi'

Foto: 24 sata
08.08.2020.
u 09:09

Bager je parkiran na tom mjestu već nekoliko dana, a taj dan je mirno prošao pored kupača, upalio bager i počeo raditi.

Kupaće na otoku Kaprije u središnjem dijelu šibenskog područja u petak oko 14.30 sati uznemirio je bager.

- Na plaži nas je bilo 20-ak. To je mala plitka plaža, savršena za obitelji s djecom. Čovjek je samo prošao kraj nas i upalio bager. Bio je malo dalje, ali onda nam se krenuo približavati. Baš mi je kćer zaspala na ležaljci i morala sam ju buditi da ju pomaknem jer je bila na ruti - kazala je kupačica za 24 sata. 

Bager je parkiran na tom mjestu već nekoliko dana, a taj dan je mirno prošao pored kupača, upalio bager i počeo raditi. 

- Da je bar bagerist došao do nas i upozorio nas da se maknemo, a ne ovako. Bilo je trči, bježi. Kod nas se eto svašta može - upitala se kupačica. 

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar rubinet
rubinet
10:03 08.08.2020.

"Kupaće na otoku Kaprije"...... a da nije kupaČe ? Nepismenost je zabrinjavajuća....

SJ
Samo ja
10:04 08.08.2020.

Pa s neba se vidi da se tu nesto radi,sta si se tu smjestila kupačice 😃

DM
Dr.M
14:52 08.08.2020.

Pročita sve komentare, i ne mogu da vjerujem da preko 80 ,% napisanih su čiste bedastoće . Kao prvo, koliko ja znam da je zabranjeno u špici sezone izvoditi građevinske radove gdje je turizam primarna djelatnost. Ako se već i mora nešto završiti za što je potrebno odobrenje onda se obavezno mora na vidnim mjestima postaviti upozorenja od kada do kada je na tome mjestu gradilište, a u većini slučajeva i ograditi zbog sigurnosti građana. I još ovo, isto je dali se radi o kilometrima dugoj plaži gdje se nalazi tisuće ljudi, ili o maloj gdje je par posjetitelja zakon i pravila su ista.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije