Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRISJELA JOJ VEČERA

Rezala kobasicu pa nije mogla vjerovati što je pronašla: 'Bože, što je to?'

Ilustracija
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
07.08.2020.
u 19:16

Par je rekao kako je njihova kćer postala sumnjičava prema hrani te je rekla kako će jesti samo ono što kupe kod mesara.

Britanka Shona Barton (37) ostala je šokirana onime što je pronašla u kobasici koju je kupila u dućanu Sainsbury u Bedforshireu. Barton je krenula večerati sa suprugom i šestogodišnjom kćerkom te je, prilikom rezanja kobasice, naišla na komad gumene rukavice.

Na snimci koja je objavljena vidi se kako vilicom vadi komad rukavice iz kobasice Jolly Hog, javlja Daily Mail.

- Dragi bože, što je to, gumena rukavica ili nešto drugo? - upitala se Barton na videu.

- Da, to je gumena rukavica, pogledaj... Nekome je ispala rukavica, ja to neću jesti - dodao je njen suprug.

Još više komada pronašli su u drugoj kobasici. Par je rekao kako je njihova kćer postala sumnjičava prema hrani te je rekla kako će jesti samo ono što kupe kod mesara.

- Bilo je odvratno, pogotovo zato što je netko držao ruku u toj rukavici - rekla je Barton i dodala da su joj se javili iz tvrtke Jolly Hog i ispričali joj se. Poslali su joj kupon za kupnju pakiranja kobasica.

- Nisam tražila kompenzaciju, no sumnjam da ću iskoristiti kupon jer me nisu uvjerili da neću pronaći druge komade rukavice - rekla je.

Iz Jolly Hoga su objasnili kako im je važna kvaliteta kobasica te da svaku povratnu informaciju shvaćaju vrlo ozbiljno. 

- Otvorili smo internu istragu kako bismo pregledali naše procese u svakoj fazi i provodit ćemo dodatne provjere kako se to ne bi dogodilo u budućnosti - rekli su iz tvrtke.

Ključne riječi

Komentara 12

IM
Immanuell
22:49 07.08.2020.

Priprema u tekstu kao da je našla vanzemaljca........ Za njenu informaciju, gumene jednokratne rukavice su obavezna higijenska i zaštitna oprema u prehrambenoj industriji. Zamisli, netko je držao ruku u rukavici....... Pa držao je onaj tko je pripremao nadjev i onaj tko je punio nadjev u crijeva. Ta valjda misli da su sve mesne industrije automattizirane, bez "ljudske posade"...... Međutim, tome nekom je ta rukavica ili svučena s ruke u masu u nekom koraku proizvodnje ili ju je namjerno bacio u nadjev . Treba istražiti, ali teško da će se pronaći krivac.

Avatar TvojUjko
TvojUjko
19:26 07.08.2020.

Nasla je komad gumene rukavice, pa to je strasno!!! Nije bitno sto su samljeveni tumori i tko zna sto jos u mesu

AT
atlantisind
20:23 07.08.2020.

dobro je prosla mogla je naci i kurton

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije