Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Svijet

Šokirao se kad je otkrio zbog koga je supruga napustila njega i petero djece

– Nisam imao pojma da radim najveću pogrešku u svom životu – rekao je shrvani Wayne
24. lipnja 2016. u 09:45 37 komentara 91502 prikaza
Bijes
Foto: Ilustracija/ Thinkstock

Otac petero djece, Britanac Wayne Gardiner, ispričao je kako ga je dobro djelo koje je učinio koštalo braka.

Naime, 17-godišnja djevojka koja je radila s njegovom 38-godišnjom suprugom Sarah u domu za njegu nazvala ih je u suzama i rekla da su je roditelji izbacili iz kuće. – Kao otac petero djece nisam mogao pustiti da tinejdžerica luta sama ulicama. Rekao sam ženi da je možemo pokupiti i dati joj da prespava kod nas kako bi bila sigurna. Nisam imao pojma da radim najveću pogrešku u svom životu – rekao je Wayne.

Pola sata kasnije djevojka je već sjedila na njihovu kauču sa šalicom čaja u ruci. Wayne i Sarah dali su joj madrac i jastuk kako bi imala gdje spavati. – Nije bilo idealno, ali nije mi smetalo. Bilo mi je drago da možemo pomoći, a činila se kao ugodno dijete. Ionako smo velika obitelj pa još jedna osoba u kući nije bila problem – ispričao je. Djeca su se brzo sprijateljila s Tamsin Beezer, a ona nakon dva tjedna nije pokazivala naznake da će otići. Wayne je primijetio da njegova supruga ostaje dugo budna i da pije. – Sarah se ponašala kao da je i sama tinejdžerica. Počela je opet i pušiti. Bio sam zbunjen i nisam znao što da mislim – požalio se Wayne, piše Daily Mail.

Jednog jutra, kada se probudio, Sarah nije bilo u krevetu. Pronašao ju je kako spava na kauču s Tamsin. Rekao je da se od tada sve pogoršalo, da su se njih dvoje počeli svađati i da je Sarah sve češće noću pila s Tamsin. – Mislio sam samo da se ponaša glupo i djetinjasto, nije mi padalo na pamet da ima osjećaje prema to djevojci koji su više od prijateljstva. Mislio sam da joj, kao i ja, želi pomoći jer imamo kćeri.

Leanne Bouren Slomio joj srce Sumnjala da je muž vara, šokirala se kad je otkrila s kim Jason 'to je pogrešno' Išao čestitati ocu (74) na zarukama, šokirao se kad je doznao tko je mladenka Amber Telford Završila u zatvoru Unajmio detektiva da mu prati ženu, šokirao se kad je otkrio s kim ga vara

Djevojka je ostala s njima mjesec dana nakon čega je čuo da Sarah ostavlja njega i obitelj. – Mislio sam da je šala, čak sam se i nasmijao. Pogledao sam u Sarah da mi kaže da to nije istina, no ona je rekla da ide. Ustala se i počela pakirati. Otrčao sam za njom i preklinjao je da mi kaže što se događa – ispričao je Wayne, no ona ga je ignorirala i otišla. – Pitao sam je što će s Tamsin, pa mi je rekla da ne brinem jer je njoj sređen smještaj. Njoj je rekla prije mene da odlazi, a još uvijek mi nije bilo jasno što se zapravo događa. Kome bi i bilo? – rekao je Wayne koji je u idućim danima saznao da Sarah živi kod prijateljice i nije mu se željela javiti.

A onda je stigao poziv od njegove kćeri Lucy koja ga je uputila da nešto pogleda na Facebooku. I imao je što za vidjeti – status svoje žene da je sada u vezi s Tamsin. – Bio sam u šoku i nevjerici. Kako moja žena može biti u vezi s djevojkom koja joj može biti kći? – rekao je Wayne koji je kasnije saznao i za zaruke Tamsin i Sarah. Kći Lucy poslala je majci poruku da je ona još uvijek u braku s njezinim ocem, no majka ju je samo skinula s liste prijatelja na Facebooku.

Sada je prošlo već više od godinu dana i Wayne se sam brine za djecu. – Da je bar nikad nisam pustio u kuću. Pustio sam je u svoj dom i ona je završila s mojom suprugom – zaključio je Wayne.

>> Odglumio vlastitu smrt jer je bivša partnerica naručila da ga ubiju pa se šokirao koliko je platila

Kupovina
KVIZ
Otkrij svoj shopping personality
komentirala je
Nakon što je sve rasplakao s pjesmom njezina oca, javila se i Ella Dvornik
 • Avatar Pravednik80
  Pravednik80:

  Ajme ne! Homoseksualka, pa je ostavila muža, obitelj, djecu ... maknula kćer sa FB liste, jer ne želi više imati kontakte s njima? Ne vjerujem! Ne vjerujem! Oni su svi fini ljudi...

 • Avatar 123456
  123456:

  Je to je ta bezgranična ljubav LGBT-ovaca! Njima su važni samo oni životinjski podražaji (čitajte Frojda) koji dolaze iz tzv. ID-a. Superego za njih ne postoji, a sva filozofija svijeta im je u tzv. "G" točki nadražujući koju doživljavaju orgazme. ... prikaži još!. Njima ni obitelj, ni djeca, ni moral, ni etika ništa ne znače - samo orgazam i samo orgazam! I te nam spodobe (na životinjskoj razini) govore o moralu, civilizaciji, etici, ljubavi i td.. Pa ti jadnici ne znaju kaj je ljubav - orgazam nije ljubav!!

 • Avatar maxist
  maxist:

  pomozi sirotu na svoju sramotu....