Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Završila u zatvoru

Unajmio detektiva da mu prati ženu, šokirao se kad je otkrio s kim ga vara

Amber Telford
Foto: Facebook
1/2
09.09.2015.
u 22:48

Amber, inače majka troje djece, naposljetku je završila u zatvoru na 33 dana, a 'zaradila' je i 150 sati društvenog rada

Muškarac koji je unajmio privatnog detektiva da mu uhodi ženu šokirao se zajedno s njim kad je otkriveno s kim ga je varala. Amber Telford, 33-godišnja učiteljica plesa uhvaćena je u seksu s maloljetnim sinom privatnog istražitelja kojeg je unajmio njezin suprug! Nakon toga je i uhićena.

Amber, inače majka troje djece, naposljetku je završila u zatvoru na 33 dana, a "zaradila" je i 150 sati društvenog rada. Privatni detektiv otkrio je i da je Amber maloljetniku kupovala odjeću pa čak i platila put u Disneyland, piše Metro.

Pretpostavlja se da je Amber, inače i bivša NBA navijačica, imala seksualne odnose s tinejdžerom u svom studiju u kući, automobilu i kući njezine majke. – Prvo je počela flertati s tinejdžerom, nakon čega je s njim započela seksualnu vezu – stoji u sudskom izvješću.

Afera je otkrivena otprilike dva mjeseca nakon što je zatražila razvod od svog supruga, a tinejdžer s kojim je bila u seksualnoj vezi bio je učenik njezine plesne škole.

>> Mladenka nije očekivala što će svećenik učiniti tijekom vjenčanja

>> Netko joj je 10 godina prijetio putem maila, šokirala se kad je doznala tko

>> Išao čestitati ocu (74) na zarukama, šokirao se kad je doznao tko je mladenka

Komentara 32

PU
purger58
00:02 10.09.2015.

Sto nije bilo vise takvih kad sam ja imao 16.

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
00:07 10.09.2015.

nemam takvih iskustava jer u vrijeme moje maloljetnosti, takve sklonosti su na žalost, imale uglavnom 'slatkice' poput Anke Mrak Taritaš......

FR
franjom18
06:15 10.09.2015.

Sve na stranu ali? svakog mladica bi prvi puta trebala navuci, starija koka koja zna sta radi, a i zna da ga ne smije kuditi, jer su traume katastrofalne do suicida, kad ga neka popljuje a vec se ga nagutala! koliki su nevini do 18-20 od straha, jer su cure raskalasene i proste, pijane i i i !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije