Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slomio joj srce

Sumnjala da je muž vara, šokirala se kad je otkrila s kim

Leanne Bouren
Foto: YouTube
1/2
07.04.2015.
u 20:10

Ljubavna afera otkrivena je prije otprilike tri godine, a da cijela situacija bude još gora, Leannina mlađa sestra 2011. rodila je dijete njezina supruga, no svima je bila tvrdila da ne zna tko je otac

Prijevara u braku jedan je od najtežih životnih udaraca koji se nekome može dogoditi, a ako se radi o osobi koju je onaj tko je prevaren poznavao, bol je još veća.

Kada je majka četvero djece, Leanne Bouren iz Essexa, počela sumnjati da je njezin suprug vara, slomilo joj se srce. No, šok je bio još veći kada je otkrila s kim je vara - s njezinom mlađom sestrom Larissom Knipe.

Ljubavna afera otkrivena je prije otprilike tri godine, a da cijela situacija bude još gora, Leannina mlađa sestra 2011. rodila je dijete njezina supruga, no svima je bila tvrdila da ne zna tko je otac, piše Daily Mail. Leanne je u zajedničkoj televizijskoj ispovijesti ispričala kako joj Larissa nije bila samo sestra, već i najbolja prijateljica. - Bila bih sve učinila za nju - rekla je.

Sve se promijenilo kada se Larissa, koja je sedam godina mlađa, uselila svojoj sestri sa 17 godina. - Bilo mi je 20 godina kada sam započela vezu sa Steveom. Jedne noći sam bila vani i malo previše popila. Kad sam se vratila, naletjela sam na njega i počeli smo se ljubiti. Tako je počelo - ispričala je mlađa sestra i nastavila. - Sljedećeg jutra, kad sam se probudila, pomislila sam "što si to učinila". Iskreno, ne znam zašto sam nastavila s tim. Nakon nekoliko mjeseci počela sam se zaljubljivati u njega - otkrila je.

Kada je Leanne primijetila da njezin suprug provodi mnogo vremena s njezinom sestrom, počela je biti sumnjičava, no imala je povjerenja u nju pa im nije ništa govorila. Nakon nekoliko mjeseci Larissa je ostala trudna, no svima je rekla kako ne zna tko je otac. - Ona nikada nije imala dečka, a ako je i imala, ja ga nisam upoznala. Samo mi je jednog dana, kada sam došla s posla, rekla da je trudna - ispričala je Leanne i dodala kako joj je bila sumnjiva reakcija sestre i supruga na vijest o trudnoći. - Larissa i Steve su bili doista sretni zbog toga. Bila sam zabrinuta, osjećala sam se kao da ću poludjeti - rekla je. Ipak, odbacila je svoje sumnje i ostala je uz svoju sestru i pomogla joj s trudnoćom. No, rekla je da je znala da je sestra ljubavnica njezina muža čim je vidjela njezino novorođenče. - Iako sam već tada bila sumnjala, čim sam vidjela dijete, znala sam jer ne samo da je ličilo na Stevea, već je ličilo i na moju djecu kad su bila bebe. Bilo je previše slučajnosti. Istrčala sam iz prostorije i naletjela na prijateljicu. Rekla sam: "To je Steveovo dijete."

Larissa je pak sve poricala i nakon poroda se iselila iz kuće svoje sestre. No, grižnja savjesti je bila prejaka pa je sve priznala svojoj majci putem poruke. Majka je nakon toga odmah nazvala Leanne i rekla joj da su njezine sumnje bile točne. Kada se sve saznalo, Steve se iselio od starije sestre i uselio k mlađoj. - Bila je to noćna mora. Poslala sam joj neke gadne poruke, nazvala sam je svim mogućim imenima, kao što bi, vjerujem, mnogi na mom mjestu - ispričala je prevarena sestra u televizijskoj emisiji.

Nakon više od tri godine dvije sestre još uvijek ne razgovaraju. - Tužno je, bile smo vrlo bliske, a sada je sve to nestalo - rekla je Leanne.

>> 'Nikad joj neću oprostiti, jako sam sretna što joj je život uništen'

>> 10 sigurnih znakova koji će vam otkriti vara li vas!

>> Svaki četvrti brak u Hrvatskoj puca, preljub je jedan od tri najčešća razloga

Komentara 40

DH
dalibor.hren
21:01 07.04.2015.

E, moj žuti VL...

Avatar Petrica Kerempuh
Petrica Kerempuh
21:54 07.04.2015.

Zgodno, sve ostaje u familiji. A kako je punica prošla ??

MI
mirtebi
20:46 07.04.2015.

Moze li vise zurila drugovi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije