Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika Gorica

Snimka stravične nesreće u kojoj je automobil udario u traktor

prometna nesreća
Foto: Screenshot YouTube
1/2
24.05.2017.
u 10:03

Traktor je vozio 59-godišnjak kada je na njega naletio 35-godišnjak s Renaultom

Teška prometna nesreća dogodila se u ponedjeljak oko 17.35 sati u Starom Čiču pokraj Velike Gorice, a u kojoj je teško ozlijeđen 59-godišnji vozač traktora

Kronike Velike Gorice sada su objavile snimku nesreće u kojoj je automobil naletio na traktor, a koliko je jak udarac bio, može se vidjeti u videu. 

PU zagrebačka izvijestila je kako je 59-godišnjak upravljao neregistriranim traktorom marke IMT 533 Habdelićevom ulicom u smjeru istoka. Dolaskom do raskrižja s Ulicom Seljine brigade, koja je označena kao cesta s prednošću prolaska, ušao je u raskrižje i prilikom ulaska u dvorište Habdelićeve ulice broj 2 na stražnji dio traktora naletio je Renault Clio zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 35-godišnjak, a kretao se Ulicom Seljine brigade u smjeru sjevera. 

Nakon naleta, vozač traktora pao je na kolnik i teško se ozlijedio te mu je liječnička pomoć pružena u KBC-u Zagreb.

Komentara 2

IG
igorl
13:00 24.05.2017.

Ja kad vidim traktor da viri iz sporedne odma smanjim brzinu na 20. Ekipa koja to vozi je vecinom pijana, corava ili luda, uz mogucnost kombinacija ta tri sastojka za nesrecu. Svaki drugi izleti na glavnu na banzai nacin.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije