Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVI SU JE OSJETILI I ČULI

Snažna eksplozija prestrašila milijune: Ne znaju o čemu je riječ, ali potres nije

New Hampshire
Pixabay
12.10.2021.
u 13:08

U nedjelju ujutro brojni stanovnici New Hampshirea i Massachusettsa prijavili su da su čuli nešto poput eksplozije te su osjetili podrhtavanje. Mnogi su odmah pomislili da je riječ o potresu.

Snažna i glasna eksplozija prestrašila je stanovnike New Hampshirea i Massachusettsa u SAD-u, no nitko ne zna o čemu je riječ.

U nedjelju ujutro brojni stanovnici prijavili su da su čuli nešto poput eksplozije te su osjetili podrhtavanje te su mnogi odmah pomislili da je riječ o potresu, piše Guardian. Međutim, Nacionalni informativni centar za potrese nije zabilježio nikakvu seizmičku aktivnost.

Drugi su se zapitali je li pak eksploziju prouzročio meteor ili pak zrakoplov.

– Čula se glasna eksplozija koja je zatresla našu kuću – rekao je Dan Brian iz New Hampshirea.

I zapovjednik vatrogasaca Dan MacDonald također je čuo nešto poput eksplozije nakon čega je osjetio podrhtavanje. Brzo nakon toga stigli su i pozivi uznemirenih građana vatrogascima.

Geologinja Jessica Turner ne isključuje mogućnost da se radilo o potresu iako on nije zabilježen jer je riječ o seizmički aktivnom području.

Komentara 2

FU
Fusnota
14:03 12.10.2021.

Sjeverna Koreja Testirala novu hiper raketi.

Avatar Member berries
Member berries
13:32 12.10.2021.

Probili ste zvučni zid "političkom korektnošću"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije