Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FOTO/VIDEO

Stanovnike Stenjevca probudila eksplozija: Mislili su da je dio proslave, a onda čuli zapomaganje muškarca

Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
1/4
09.09.2021.
u 07:01

Eksplozija se dogodila jutros oko 2:20.

Sinoć oko 2:20 stanovnike Stenjevca probudila je prilično snažna eksplozija koju je aktivirala zasad nepoznata osoba. Ozlijeđena je jedna osoba, a oštećeno je nekoliko automobila u blizini. Naprava je, doznaje se, eksplodirala ispod automobila marke Smart. 

Policija je potvrdila kako je jedna osoba ozlijeđena i prevezena u bolnicu.

VIDEO Jutro nakon eksplozije u Stenjevcu

Kada su tek čuli eksploziju, mnogi stanovnici prvo su mislili da se radi o dijelu proslave koja se održavala u povodu blagdana Male Gospe. Da se ipak ne radi o tome, shvatili su nakon što su čuli čovjeka kako zapomaže, a potom i vidjeli svjetla te čuli sirene hitne pomoći.

Policija je obavila očevid, no još nisu objavljeni detalji.

1/5

 

 

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar BožeSačuvaj
BožeSačuvaj
09:13 09.09.2021.

Osoba koja je stradala nije baš spretna u postavljanju eksploziva. .

DO
doktorica
08:59 09.09.2021.

mafija

Avatar Kastelan
Kastelan
08:18 09.09.2021.

DUG je zao drug!!!!!! Ne veli se badava tak. Ne daj Bog da si nekome nešto dužan. Bilo novce, bilo stvari, bilo uslugu/e. Niti da je tebi nešto od toga neko dužan. Teško je reči kaj je od toga gore, a ovo u Stenjevcu je samo jedan od mogučih epiloga toga. Skoro uvjek loših epiloga!!!! I zato ne daj Bog nikomu bolesti, posjete punice dulje od 3 minute i DUGA.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije