Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STENJEVAC

Stanovnici uznemireni nakon eksplozije: 'Grozno, uplašena sam jer živim sama i strah me sada hodati ovuda'

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/11
09.09.2021.
u 12:14

– Ovakvo nešto nije se događalo ranije. Ovo je inače miran kvart – rekla nam je Iva Karabajić

Eksplozija u Stenjevcu glavna je tema jutrošnjih razgovora uz kavu. Većina stanara Stenjevečke ulice u kojoj se dogodila eksplozija kazala nam je kako su eksploziju čuli te ih je uznemirila, zbog čega nisu mogli nastaviti spavati.

– Čuli smo oko pola tri, ali smo mislili da je bilo dalje pa nas je šokiralo kad smo vidjeli da je to tako blizu. Ovakvo nešto nije se prije događalo. Ovo je inače miran kvart – rekla nam je Iva Karabajić koja je svjedočila eksploziji.

– Došao sam jutros tu na kavu i vidio da mi je auto oštećen. Ha, što da vam kažem, događa se to svugdje – kazao je Šemso Mahmutović, vlasnik oštećenog Mercedesa koji je bio parkiran odmah pokraj Smarta.

Šemso Mahmutović, vlasnik oštećenog Mercedesa
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

– Mislim da je to atak na čovjeka čiji je auto. Znate, ima tu priča raznih, ali ne bih ja o tome – kratko je prokomentirala susjeda Anica Bilić koja dodaje kako ju je cijeli događaj jako uplašio.

– Osjećam se grozno, uplašena sam jer živim sama i strah me sada hodati ovuda – dodaje.

09.09.2021., Zagreb - U Stenjeveckoj ulici netko je nocas aktivirao eksplozivnu napravu. Jedna osoba je ozlijedjena. Stanarka obliznje zgrade cula je eksploziju. Photo: Davor Puklavec/PIXSELL
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Podsjetimo, jedna je osoba teško ozlijeđena, a više je automobila oštećeno u eksploziji koja se dogodila oko 2.20 sati u Susedgradu u Stenjevačkoj ulici. Zasad nije poznato tko je aktivirao eksplozivnu napravu koja je oštetila automobil marke Smart u vlasništvu 47-godišnjaka. Policija je danas otkrila da se u svezu s počinjenjem ovog kaznenog djela dovodi ozlijeđeni 21-godišnji muškarac.

Ključne riječi

Komentara 1

HE
Hecata
16:40 09.09.2021.

Stvarno idiotski dovoditi u opasnost ljude koji ni krivi ni dužni ispaštaju zbog tuđih svinjarija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije