Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM

Slovenci postavljaju novu žicu!

11.07.2019.
u 22:15

Kao uvjet za ulazak u Schengen, slovenski premijer kaže da bi Hrvatska trebala na istočnoj granici angažirati Frontex

U slovenskom Ministarstvu unutarnjih poslova potvrdili su nam da je tamošnje Ministarstvo javne uprave 9. srpnja potpisalo i objavilo odluku o dodjeli ugovora za isporuku i ugradnju privremenih tehničkih prepreka za granicu s Hrvatskom u dužini od 40 kilometara. Posao je dobila tvrtka iz Srbije.

Slovenija podizanje novih kilometarskih prepreka opravdava time što je broj nezakonitih prelazaka preko granice s Hrvatskom u porastu posljednja dva mjeseca, a očekuju da će taj trend i dalje rasti. Na natječaju je izabrana tvrtka Legi-SGS sa sjedištem u Beogradu koja je spremna postaviti ogradu za oko 4,8 milijuna eura. Riječ je o predstavništvu njemačke tvrtke...

>>Cijelu priču pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od petka ili u našem e-izdanju

U novom broju donosimo i sljedeće teme:

>>Ima li nade za blokirane: 'Novi zakon ne odnosi se na nas koji smo šest godina pod ovrhama'

>>Što Hrvate čini sretnima: Najvažniji faktori sreće su prijatelji, obitelj i plaće od 12.000 kuna

>>Otkriće antropologa: Lubanja iz Grčke pripadala je najstarijem Europljaninu

>>Bišćan i Bjelica u sezonu kreću jedan protiv drugoga

Ključne riječi

Komentara 11

OB
ObrenM
22:57 11.07.2019.

Slovenci im sprijecavaju ulaz u zemlju,a mi im gradimo hotele.Imaju sve besplatno,a dobiju i djeparac.Za uzvrat oni provaljuju u kuce,tuku se i optuzuju policiju za nehumanost.Za sve je kriva ona treskavica,koja ih je pozvala,a sad ih transportira dalje od sebe.

DU
Deleted user
21:44 11.07.2019.

Mi ne smijemo braniti svoju granicu..???..

DU
Deleted user
00:01 12.07.2019.

razmislimo... u europu dovedu 5 milijuna muslimana, neka ih se polovica poženi ( našim ženama) .. i sve će ih prevesti na islam..rezultat je novih 7.5 milijuna muslimana plus 10 milijuna djece, malih muslimana.... netko je smislio pakleno dobar plan.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije