Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stigli prvi putnici

Slavonski Brod dobio novi 27,1 milijuna kuna vrijedan autobusni kolodvor

Slavonski Brod: Otvoren moderni autobusni kolodvor
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/5
06.12.2021.
u 14:59

O značaju projekta dovoljno govori podatak da je brodski autobusni kolodvor jedan od tri najfrekventnija u Hrvatskoj

U Slavonskom Brodu otvoren je novi autobusni kolodvor, jedan od najmodernijih u Hrvatskoj.

Projekt izgradnje novog kolodvora preko puta starog i derutnog započeo je u svibnju prošle godine. Nova zgrada usklađena je s okolišem i postojećim okruženjem, a projektom je uređena površina od 5.800 četvornih metara.  

05.12.2021., Slavonski Brod - Prvi autobusi s putnicima stigli na novi moderni autobusni kolodvor u Slavonskom Brodu.
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL (ilustracija)

Kako su izvijestili iz Gradske uprave, novi objekt energetski je učinkovit te je opremljen električnom punionicom za automobile i autobuse. Suvremeno uređena građevina sadrži tri paviljona, a po završetku opremanja korisnici će na raspolaganju imati i pekarnicu, kiosk, caffe bar... 

O značaju projekta dovoljno govori podatak da je brodski autobusni kolodvor jedan od tri najfrekventnija u Hrvatskoj. 
Investicija je "teška" više od 27 milijuna kuna. 


 

Komentara 3

DU
Deleted user
16:02 06.12.2021.

Nisam protivnik ulaganja u takve objekte, ali možda bi bilo bolje da se novac uložio u gospodraske objekte kako bi ta investicija doprinjela zaustavljanje iseljavanja. Ovako, nameću se drugačiji zaključci.

BI
Bika007
18:11 06.12.2021.

Vedran ništa Brod nije dobio. Još jedna lopovija u režiji krmeta iz zeravca. Prometni Fakultet je dao mišljenje da novi autobusni nije ni potreban a kako i još bolje zašto se nisu koristili novci iz europskih fondova......jasno zašto ako znaš da je posao dobila firma s 2 uposlenika. 27 milijuna, direktor i 1 radnik. 👌🤣🤣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije