Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potraga

Skrivili prometnu nesreću pa pobjegli s mjesta nesreće

Hitna pomoć juri cestom
Zeljko Lukunic/PIXSELL
01.03.2023.
u 15:10

Na području Policijske uprave vukovarsko – srijemske zabilježene su četiri prometne nesreće od kojih su u tri nesreće vozači osobnih automobila kršenjem prometnih propisa ugrozili pješake

U posljednja 24 sata na području Policijske uprave vukovarsko – srijemske zabilježene su četiri prometne nesreće od kojih su u tri nesreće vozači osobnih automobila kršenjem prometnih propisa ugrozili pješake. Dva vozača su nakon prometne nesreće i pobjegla s mjesta događaja.

- Mjesto događaja napustio je 65-godišnji vozač osobnog automobila vinkovačkih registracijskih oznaka nakon što je prilikom vožnje unatrag i udesno udario u tijelo 18-godišnjakinje koja se kretala zelenom površinom. Pješakinja je vozilom hitne medicinske pomoći prevezena u vinkovačku bolnicu gdje su joj utvrđene lakše ozljede. Vozač je zaustavljen te je utvrđeno kako upravlja vozilom pod utjecajem alkohola u organizmu (1,24 g/kg) radi čega je smješten u posebne prostorije do prestanka djelovanja opojnog sredstva – navode iz policije.

Zbog bijega s mjesta prometne nesreće policija traga za nepoznatim vozačem koji se jučer, gotovo u isto vrijeme, oko 11,40 sati, također u Vinkovcima udaljio nakon što je vozilom udario u bicikl kojeg je 24-godišnjakinja gurala na pješačkom prijelazu. Pješakinja u ovom slučaju nije zadobila ozljede.

Pješakinja je u prometnoj nesreći stradao jučer i u Vukovaru i to nakon što je prelazila cestu na obilježenom pješačkom prijelazu. Na nju je tom prilikom naletio automobil kojim je upravljao 59-godišnjak. Uslijed udara automobila i pada na kolnik, 44-godišnjakinja je zadobila teške ozljede opasne po život. 

Video: Kako montirati lance na kotače u 7 koraka

Ključne riječi

Komentara 1

BF
bf23
22:38 01.03.2023.

a zasto i ne bi bjezali,kada nase pravosude ne pravi razliku izmedu onih koji pobjegnu i onih koji ostano,oboje dobiju smijesnu kaznu. Ako prode,prode

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije