Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VLADA I OPORBA

Škoro se oglasio o sastanku s premijerom: Zvali su me na telefon, bez ikakvog protokola

Miroslav Škoro
Foto: Facebook screenshot
13.07.2020.
u 22:42

SDP je potvrdio dolazak, Most je kazao da su spremni surađivati ali misle da je ovo sve "Plenkovićev folklor" te da neće saslušati oporbu, iz platforme Možemo kazali su da će se odazvati sastanku, a večeras je stigla i reakcija Miroslava Škore.

Zvat će ih kako bi “razgovarali o njihovu viđenju ključnih izazova koji su pred Hrvatskom”. Najavili su tako iz Vlade sastanak premijera Plenkovića i svih parlamentarnih stranaka zbog predstojeće gospodarske krize koji bi se trebao održati sljedećeg tjedna.

SDP je potvrdio dolazak, Most je kazao da su spremni surađivati ali misle da je ovo sve "Plenkovićev folklor" te da neće saslušati oporbu, iz platforme Možemo kazali su da će se odazvati sastanku, a večeras je stigla i reakcija Miroslava Škore

"Domovinski pokret nije dobio službeni poziv na sastanak s predsjednikom HDZ-a Andrejem Plenkovićem. Miroslav Škoro tijekom poslijepodneva je telefonom pozvan na neformalnu kavu, koja bi se održala u utorak ujutro. Budući da je taj susret zamišljen kao neformalni razgovor, bez jasno definiranog protokola i tema, a kako bi se izbjegle potencijane manipulacije sadržajem razgovora, predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro odlučio je pričekati konstituiranje Sabora i sastanak prema službenom protokolu, s jasno definiranim temama", kazali su iz Škorinog tima.

Komentara 134

MA
mago6235
22:59 13.07.2020.

P pitate li se "Sto je skoro vas izbor biti moro" nece u koaliciju,nece na sastanak,nece na glasanje ako on nije na listi,nece braniti domovinu.Hoce biti predsjednik ??//Hoce biti premijer,????? Mala fora a hoce velike stvari egoista...

NI
niko63
00:02 14.07.2020.

Jadan Škoro jedino ovako može dospjeti u novine.

Avatar Asterix
Asterix
23:20 13.07.2020.

Amater. Umislio je da je neka veličinu. Ako želiš dobro Hrvatskoj onda ćeš iskoristiti svaku prigodu za predstavljanje svojih ideja na relevantnom mjestu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije