Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Stranka javnog sektora'

Sin Ivice Račana progovorio o stanju u SDP-u: 'Problem je gotovo sve...'

Ivan Račan
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
1/4
21.09.2017.
u 08:27

"Kad bi problem bio samo predsjednik SDP-a, tad bi se relativno lako i brzo krenulo u rješavanje problema", napisao je na Facebooku Ivan Račan.

O katastrofalnom stanju u SDP-u, gdje frcaju optužbe između onih koji su za predsjednika Davora Bernardića i onih koji zazivaju njegovu smjenu, na Facebooku se oglasio i sin prvog predsjednika stranke Ivice Račana, Ivan Račan

Sinoćnju emisiju Otvoreno komentirao je na način da se umjesto rasprave o inicijativama SDP-a, govorilo o samom SDP-u i predsjedniku stranke Bernardiću. 

"SDP previše sliči na HDZ"

"Kad bi problem bio samo predsjednik SDP-a, tad bi se relativno lako i brzo krenulo u rješavanje problema. Problem je nažalost gotovo sve. Identitet, vizija, dnevni sadržaj, organizacijsko ustrojstvo...", napisao je Račan. 

Smatra kako SDP previše sliči na stranku javnog sektora, odnosno stranku prožetu borcima za privilegije, novac poreznih obveznika ili vlastite karijere. 

"Takav SDP previše sliči na HDZ, a jedan HDZ je za Hrvatsku dovoljan, ako ne i previše", zaključio je Račan.

 

Komentara 60

Avatar majmunranko
majmunranko
08:35 21.09.2017.

Analiza je besmislena. Najveći problem tzv. ljevice u Hrvatskoj je antifašizam, odnosno osjećaj moralne superiornosti nad svima ostalima, što bi im automatski trebalo dati pravo na vladanje, privilegije, kreiranje povijesnih istina i općeg morala. Antifašisti su jednostavno umislili da su povijesno i biološki zadana aristokracija privilegirana po Ustavu i zakonima i da imaju pravo raditi što hoće. Sve to je posljedica neprovođenja lustracije.

Avatar SheriffWoody
SheriffWoody
08:44 21.09.2017.

Nabrojao je dosta problema a nije najvažniji: jugofilstvo. Moraš voljeti svoju državu, obitelj, poduzeće, sportski klub ... da bi time uspješno upravljao.

NE
nemanatrag
08:40 21.09.2017.

"Sin" Ivice Račana.... obiteljska titula poput nasljednog lena...očekujemo da se pojavi i titula " unuk" Ivice Račana u SDP-u koji će nastaviti lozu političkih uhljeba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije