Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEMI U STRANCI

Ostojić pohvalio Grbina, Bernardić im odgovorio: 'Tko sve vuče konce ove mračne priče?'

Ranko Ostojić
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/2
20.09.2017.
u 21:52

Grbin je rekao i kako se osjetio pogođenim izjavom Davora Bernardića koji je kazao kako iz Kluba mogu otići oni koji se ne osjećaju dobro.

SDP-ovac Ranko Ostojić pohvalio je kolegu iz stranke, Peđu Grbina, koji je progovorio o svojoj ostavci na mjesto potpredsjednika saborskog Odbora za Ustav.

- Bravo Peđa! Jasno. Precizno. I pošteno - napisao je Ostojić na Facebooku.

Dodao je kako će se vidjeti tko se boji članova i 'čiji su prstići u nečijem pekmezu'.

Grbin je u razgovoru za Dnevnik Nove TV rekao kako su kontinuirano vrludanje i nedostatak konkretnih odluka glavni razlozi zašto je odlučio podnijeti ostavku.

Rekao je i kako se osjetio pogođenim izjavom Davora Bernardića koji je kazao kako iz Kluba mogu otići oni koji se ne osjećaju dobro.

- Imao sam privilegiju raditi s Ivicom Račanom i sa Zoranom Milanovićem i njih dvojica si nikada ne bi dopustili takve riječi. SDP je stranka koja uključuje, a ne stranka koja isključuje - izjavio je Grbin koji smatra da je Bernardić izgubio potporu za svoje stavove.

Iako je Bernardić izabran na čelo stranke prije nešto manje od godinu dana, Grbin smatra da postoji mogućnost da ga se smijeni i to na izvještajnoj konvenciji stranke, koja će se održati do kraja godine.

- Svaka konvencija stranke ima punu mogućnost i puno pravo raspravljati o vodstvu stranke. Može opozvati bilo kojeg člana Predsjedništva uključujući i predsjednika. Bojim se da ćemo morati doći do toga, ako se neke stvari brzo ne promijene i ne poprave, da na konvenciji stranke raspravljamo o povjerenju izabranom vodstvu SDP-a - rekao je Grbin.

Na izjave Peđe Grbina reagirao je i Davor Bernardić.

- Kada se ovoliko bure digne u SDP-u samo zato jer sam inzistirao na povjerenstvu za Agrokor, onda se ponovno moram zapitati što se sve pokušava sakriti i tko sve vuče konce ove mračne priče - napisao je Bernardić na Facebooku.

Komentara 88

BU
Budak
22:21 20.09.2017.

Stari alkoholičar i jugoslavenska hijena njuši priliku ... Kad se već spominju prsti u pekmezu; je li još živi u stano od EPH, tj. Nine Pavića?

Avatar tetina
tetina
22:13 20.09.2017.

Sto se ne pobijete p.m fasisticka,najsretnijia cu biti kada sdp nestane sa lica zemlje,ova moja Domovina ce procvijetati kada nestanu neokomunisti i svasticari i neradnici ini bauki,stazici,jove,grbini.ostoje ,matici i puno neznanja i skakanja iz skole u vlast, h..bes ti takvuu drzavu,Daj vec odje..ite sa tim koljackim srp i cekicem,j..bo vas bravar i ini bravari lazljivci

MK
marcel.kocan
23:10 20.09.2017.

Ako ovako nastave završit će kao Pravaši i RF, imat ćemo: SDP Davor Bernardić Čisti autohtoni jugoslavenski SDP SDP Josip Broz Tito 1945 SDP - neradnička fronta SDP - leteći cirkus Zorana Milanovića

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije