Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Silovao malodobnicu pa je izbo odvijačem

27.05.2007.
u 18:45

ŠIBENIK  Šibenik je prestravljen. Čitav jučerašnji dan po gradu se prepričavao nečuven zločin. U nedjelju pola sata nakon ponoći 20-godišnjak je navodno silovao i na najstravičniji se način iživljavao na svojoj četiri godine mlađoj djevojci. Sve se dogodilo u zahodu jednoga od kafića u Docu, najpopularnijem i najmasovnijem okupljalištu mladih u Šibeniku.

Osoblje kafića prepričava u detalje kako je mladić djevojku napao, ispljuskao, odvukao u zahod i silovao. Tvrde da je nakon napada sanitarni čvor ostao umrljan krvlju. Nakon silovanja je, tvrde, djevojci odvijačem ozlijedio spolni organ, navodno je dva puta ubo i ozlijedio joj maternicu. Policija nije još dala službenu informaciju o događaju.

Vrlo nevoljko potvrdila je da je 20-godišnjak teško ozlijedio 16-godišnju djevojku, koja je hitno prevezena na kirurgiju, operirana i hospitalizirana na odjelu ginekologije.

Ni u bolnici, zbog dobi djevojke, nisu htjeli otkriti pojedinosti. Operirana je i izvan životne opasnosti. Nakon cjelodnevne kriminalističke obrade sinoć je priveden u Istražni centar Županijskog suda u Šibeniku, gdje će ga istražni sudac ispitati i najvjerojatnije odrediti pritvor. (hp)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije