Naslovnica Vijesti Crna kronika

Sedmaši vršnjaka skinuli do gola, snimali ga pa prijetili da će objaviti

Prije sata tjelesnog odgoja u svlačionici uz sportsku dvoranu skinuli su svu odjeću s vršnjaka iz svoga razreda i fotografirali ga mobitelima te zaprijetili da će fotografije objaviti na internetu!
14. svibnja 2010. u 17:54 9 komentara 32 prikaza
škola
Foto: PIXSELL.

ŽUPANJA – Trojica su učenika sedmog razreda Osnovne škole Mate Lovraka u Županji prije sata tjelesnog odgoja u svlačionici uz sportsku dvoranu skinula svu odjeću s vršnjaka iz svoga razreda i fotografirala ga mobitelima te zaprijetila kako će fotografije objaviti na internetu!

Sutradan, nakon što je saznao za ovaj nemili događaj, ravnatelj je o svemu izvijestio policiju koja je trojicu nasilnika saslušala i oduzela im mobilne telefone, ali i kućne kompjutore kako bi provjerila jesu li možda već u njima negdje arhivirane fotografije golog dječaka.

Zlostavljani je učenik, kako se doznaje, inače povučen i miran, navodno boluje od minimalne cerebralne disfunkcije, a trojci koja ga je skinula to nije bio prvi put da ga šikaniraju.

VR Pole
EU FONDOVI
“Odlučili smo spojiti virtualnu stvarnost s turizmom i ponuditi svima pogled u prošlost”
  • -obrisani-:

    ništa jednog po jednog u auto na vožnju do obližnjeg jezera ili rijeke na kupanje i šamaranje onda do doma ga odvest starcima a ako se oni budu bunili onda mu i starog sasut na licu mjesta!to je jedini po ... prikaži još!o meni pravni ljek koji je dijelotvoran!

  • -obrisani-:

    vjerojatno u svojoj kući snimaju roditelje dok su goli u kupatilu ili spavačoj sobi...svašta je moguće od ovih debilčića

  • Smijesko:

    Bitno je da ti balavi degenerici imaju svoja prava i Jelavičku, koja nikada ne spominje obveze. batina, batina je iz raja izašla ! A osim toga što će balavim kretenima u 7. razredu mobiteli ? Treba krenuti od roditelja i ... prikaži još! prvo njima glavu razlupat\' !