Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
umrijeti od srama

Svima poslala fotografiju zaručničkog prstena, ovaj detalj nije uočila

prsten
Foto: Twitter
18.05.2018.
u 11:30

Osim zaručničkog prstena, u pozadini fotografije vidjelo se nešto što sigurno nije htjela pokazati svojim roditeljima, a sigurno ni prijateljima

Određene trenutke u životu odmah želimo podijeliti sa svojim najdražima, no katkada bismo trebali pripaziti kako to radimo.

Tako je jedna djevojka iz Los Angelesa u SAD-u, nakon što ju je dečko zaprosio, odlučila to odmah javiti obitelji i prijateljima pa im je poslala fotografiju uživo.

No, osim zaručničkog prstena, u pozadini fotografije vidjelo se nešto što sigurno nije htjela pokazati svojim roditeljima, a sigurno ni prijateljima.

Dok je ona snimala fotografiju, u pozadini se šetao njezin novopečeni zaručnik, ali potpuno gol i spreman za akciju. Uzbuđena djevojka to nije primijetila jer je gledala samo prsten koji je dobila pa je fotografiju proslijedila na brojne adrese.

No, jedna je prijateljica primijetila što se nalazi u pozadini pa je komentirala.

– Čestitam djevojko. Golem je! – napisala joj je, prenio je Daily Mail.

Fotografija je potom podijeljena i na Twitteru gdje je pregledana više od 5,7 milijuna puta.

Foto: Twitter

– Gledao sam je nekoliko puta da vidim prsten, no stalno me nešto ometa – jedan je od urnebesnih komentara.

S obzirom na to da je fotografija poprilično nepristojna, mi objavljujemo trenutak u kojem se vidi prsten, a ostalo prepuštamo mašti.

Ovaj neugodni događaj trebao bi biti primjer svima jer društvene mreže u posljednje vrijeme imaju previše utjecaja na živote ljudi pa, umjesto da uživamo u trenutku, sve odmah dijelimo s ljudima koje uglavnom ne poznajemo.

Komentara 10

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
10:18 18.05.2018.

ok di je prangija?

DU
Deleted user
16:23 18.05.2018.

Trebali bi odgovarati za ovakve glupe navlakuše.To vam je kao da ja objavim da sam uzeo pretplatu na VL.

IS
isuskris3
16:18 18.05.2018.

karolina lubina aka viralni hit

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije