Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Susjedi ostavila poruku zbog seksa usred dana pa joj ona otkrila tko je kriv za buku

Bilo je jako teško objasniti unuci zvukove koji su dolazili iz vaše spavaće sobe koja se nalazi na onoj strani kuće koja je pokraj puta, stoji u poruci
16. svibnja 2018. u 12:53 13 komentara 44783 prikaza
poruka
Foto: Screenshot

Izmjenjivanje nježnosti u spavaćoj sobi tijekom toplijih dana zna biti poprilično riskantno. U naletu strasti mnogi zaborave zatvoriti prozore pa postoji velika vjerojatnost da će ih netko od susjeda čuti.

ljubavnica Pa ti varaj... S ljubavnicom krenuo na put, iznenađenje ga dočekalo već na aerodromu

Dogodilo se to ženi po imenu Ali Cashat iz Sunshine Coasta u australskoj državi Queensland kojoj je susjeda ostavila poruku nakon što je čula neugodne zvukove iz njezine spavaće sobe.

– Ovo je pomalo neugodno, no mislili smo da bi bilo mudro skrenuti vam pozornost. Prošli vikend dok smo vodili moju unuku do plaže morali smo proći pokraj vašeg imanja u nezgodnom trenutku. Bilo je jako teško objasniti unuci zvukove koji su dolazili iz vaše spavaće sobe koja se nalazi na strani kuće kraj puta. Ne želimo zadirati u vašu privatnosti, no mislim da bi bilo najbolje kada bi ubuduće zatvarali prozore da se to ne bi ponovilo – poruka je koju je od starije susjede dobila Ali Cashat.

Ali je preko Facebooka odgovorila svojoj susjedi.

Poručila joj je kako taj dan ona i suprug nisu niti bili kod kuće, piše Sunshine Coast Daily.

– Hvala zajednici Sunshinea Coasta i našoj marljivoj anonimnoj susjedi koja nam je ukazala na ovaj nesretni događaj. Vlasnici kuće krivo su optuženi za vrlo glasnu ''izvedbu'' tijekom dana. Nažalost, oni su bili u inozemstvu u to vrijeme. Kućepaziteljica je priznala da je ona kriva za popodnevno zadovoljstvo. Vlasnici kuće žele izraziti iskrenu neugodu zbog lažne optužbe s obzirom na to da su u braku jako dugo da bi imali takve aktivnosti s tolikim guštom prije zalaska sunca – poručila je Ali Cashat svojim susjedima.

Hrana SUPER HRANA Ovo je hrana koja će poboljšati vaš seksualni život Lauren Williams Dodatno bi platio Iznenadila je poruka koju je dobila nakon što je na prodaju stavila rabljeni grudnjak lisica Nikada nije lajao Kupila psa za 1200 kuna, začudila se kada je shvatila tko živi s njom u kući
Sigurnost na hrvatskim cestama
OSIGURANJE
Sigurnost na hrvatskim cestama

A1 izdvaja za Vas

 • willi66:

  predlazem osnivanje Fan Club “Karolina Lubina”ovo se mora nagraditi

 • Avatar Zgubider.
  Zgubider.:

  Odeš na kiosk i ovo smeće platiš 8 Kuna!

 • Avatar stinkyink
  stinkyink:

  Sunshine Coast Daily......ahahaaaaa, da Sunshine Coast Daily. sto je slijedece "yorkshire courier", "lake district daily" ili "aire valley telegraph" a mogla bi Radmila povirit i u "westmorland gazette" mozda i oni imaju nesto od zivotne vaznosti za hrvatsku i hrvate.