Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Majka i otac sumnjiče se za zlostavljanje djece

Roditelji danas bili u pritvoru

hrv-rod-txt.jpg
import
19.08.2006.
u 20:04

Roditelji preminule Lare Manuela (22) i Igor Prosen (29) jučer su kratko zadržani u pritvoru zbog, kako neslužbeno doznajemo, sumnje da se radi o zlostavljanju djece. Provedenim očevidom isključen je tehnički faktor kao uzrok požara. Pod koordinacijom Općinskog državnog odvjetništva u Rijeci nastavlja se s daljnjim rasvjetljavanjem okolnosti i dinamike izbijanja požara, u kojem je smrtno stradala djevojčica.

Policija u suradnji s Centrom za socijalnu skrb provodi izvid u obitelji kako bi provjerili eventualno postojanje nedopuštenih radnji ili pak propuštanja dužnih radnji oko brige za djecu, kaže se u jučerašnjem policijskom priopćenju. Jučer poslijepodne na Zavodu za sudsku medicinu KBC-a Rijeka provedena je obdukcija smrtno stradale djevojčice, no do zaključenja ovog izdanja obdukcijski nalaz nije bio završen. Stan od 55 kvadrata, u kojem su živjeli Prosenovi, pripada Gradu.

Prema svjedočenju Igorova oca Ivice Prosena, Igor je duže vrijeme od Grada tražio adekvatniji stan za svoju obitelj. Radi u građevinskoj tvrtki Benmal, a Manuela je nezaposlena. Zgrada na adresi M. Gupca nije imala protupožarnu zaštitu, tek su pojedini stanari samoinicijativno nabavili aparate za gašenje vatre.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije