Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jutros u samom središtu grada

Rijeka: Lažna dojava o bombi u Raiffeisen banci

bomba
Pero Lovrovic/PIXSELL
12.01.2010.
u 11:24

Jutros oko 8.30 sati nepoznata je osoba nazvala poslovnicu Raiffeisen banke u samom središtu Rijeke kazavši da se u banci nalazi bomba. Dojava se pokazala lažnom.

Nepoznata osoba nazvala je jutros u 8.30 sati poslovnicu Raiffeisen banke na Trgu Žabica u samom središtu Rijeke kazavši da se u banci nalazi bomba.

Brzom intervencijom djelatnice koja je zaprimila dojavu i zaštitara koji je nazvao policiju pregledan je unutrašnji prostor, ali i područje oko poslovnice.

Glasnogovornica Policijske uprave primorsko-goranske Tina Mudrovčić potvrdila je da u banci nije pronađena nikakva eksplozivna naprava te je otklonjena svaka sumnja da se radi o istinitoj dojavi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije