Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opljačkao pa oteo kombi

Razbojnik iz Dubrave pucao i na policajca

pljačka
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
06.06.2014.
u 22:00

Uzeo je 3000 kuna i na noge digao pola policije

Razbojnik koji je u četvrtak ujutro opljačkao poslovnicu za otkup plemenitih metala u Dubravi te pucao na zaposlenika Nikolu J. (29) još je u bijegu. Iz poslovnice je ukrao 3000 kuna.

Zaposlenik poslovnice potrčao je za njim, a pridružio mu se i policajac koji je čuo pucanj. Osumnjičeni je potom pucao i na policajca, ali ga nije ozlijedio. Skrenuo je u obližnju ulicu te natjerao M. S. (29) da ga u kombiju poveze do Goričanske ulice, nakon čega mu se gubi svaki trag.

>> Prislonio pištolj na glavu prodavačice: – Pljačka! Otvaraj ladicu, daj "pare"!

Komentara 1

Avatar ivek
ivek
17:52 07.06.2014.

triba zamolit razbojnika da vrati novce i da se popravi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije