Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jadranska magistrala

Radnika poduzeća za ceste udario Audijem, preminuo u bolnici

policijski auto,policija,portal
Goran Jakuš/PIXSELL
05.03.2013.
u 15:51

Na Jadranskoj magistrali između mjesta Smokovo i Klanfari jutros oko 9.15 sati dogodila se prometna nesreća nakon koje je u bolnici preminuo 28-godišnji radnik poduzeća za ceste

Na Jadranskoj magistrali između mjesta Smokovo i Klanfari jutros oko 9.15 sati dogodila se prometna nesreća nakon koje je u bolnici preminuo 28-godišnji radnik poduzeća za ceste.

Bribirca je udario Audi A4 dok je čistio grmlje uz rub ceste. Automobil ga je udario kada je prelazio s jedne na drugu stranu kolnika.

Audijem riječkih registarskih oznaka upravljao je 51-godišnjak iz Crikvenice koji se kretao "brzinom neprilagođenom uvjetima i stanju kolnika", izvijestila je PU primorsko-goranska.

Dvadesetosmogodišnjak je prevezen u bolnicu na Sušaku gdje je preminuo od ozljeda zadobivenih u nesreći. Mjesto gdje su se obavljali radovi bilo je označeno privremenom prometnom signalizacijom.

>>Lančani sudar: Na Zelenom valu sudarilo se pet vozila

Komentara 2

TR
Trempetich
16:39 05.03.2013.

Aj neka novinari večernjaka naprave analizu koja marka automobila radi najviše nesreća pa ćemo omah napraviti i profil osobe koja vozi auto. Dam se kladiti da audi, passat i bmw naprave barem 10 sudara dnevno.

HR
hrza
17:17 05.03.2013.

Jel to opet Čačić u akciji?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije