Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPORAN LET

Putnica ogorčena hranom koju im je servirala poznata aviokompanija: 'Nismo štakori!'

Foto: Getty Images
16.10.2019.
u 18:48

- Molim vas poručite svojoj catering službi da nismo štakori. I mi volimo zdrave i bogate obroke, kao i puding, a ne samo dinje - poručila je ogorčena putnica

Dugi letovi vrlo često su naporni sami po sebi, a kada se tome doda i briga o tome što ćete jesti za vrijeme tog leta, put se može pretvoriti u pravu noćnu moru.

Dvije su opcije koje putnici imaju, ponijeti hranu u malim ručnim torbama koje smiju unositi u avion, ali pod uvjetom da se radi o hrani kupljenoj u trgovinama u samoj zračnoj luci. No s obzirom na paprene cijene koje se kreću u takvim trgovinama, mnogi se odlučuju za drugu opciju - oslanjanje na obroke koji se nude u avionu, ali to često zna biti prava lutrija, piše Miror.

Tome svjedoči i neugodno iskustvo putnice koja je doživjela s poznatom aviokompanijom British Airways. Na letu od Vancouvera do Londona, Carolyn Saunders servirali su joj tofu, običnu prokuhanu rižu i kukuruz iz konzerve.

- Biste li vi ovo jeli? Bi li itko drugi? Obični tofu s rižom i kukuruz iz konzerve? Zašto mislite da vegetarijanci ne vole hranu? Molim vas, napravite to bolje - tvitala je Saunders.

Prozvana aviokompanija odgovorila je nezadovoljnoj putnici da se slažu da jelo izgleda "pomalo tužno" te da će prigovor proslijediti catering službi. 

Nasreću, stjuardesa je uspjela pronaći drugo jelo pa Saunders nije ostala gladna, ali to nije umanjilo razočaranje putnice.

 - Molim vas poručite svojoj catering službi da nismo štakori. I mi volimo zdrave i bogate obroke, kao i puding, a ne samo dinje - odgovorila im je.

>> Pogledajte i ovaj video: Zrakoplov morao prisilno sletjeti zbog nasilnih muškaraca, jedan je pljunuo ženi u oko

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar JPlesi
JPlesi
18:55 16.10.2019.

obzirom na stanje oko nas dobro da i to još dobiju

LA
lajh1985
19:22 16.10.2019.

Vjerovatno je uzela vegetarijanski menu pa ocekivala nesto bolje osim rize i male kuruze

SE
serđo12
00:39 17.10.2019.

najveće seljačine su najizbirljivije kod hrane jer im je najljepše sta mogu dozivjet punjenje te rupe ispod nosa !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije