Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEKOLIKO NAPADAČA

Pucnjava na festivalu u New Jerseyu: Jedan mrtav, a dvadesetak ozlijeđenih

Policijska traka/Ilustracija
Foto: Reuters/PIXSELL
17.06.2018.
u 15:23

Užasnuti posjetitelji trčali su kako bi spasili svoje živote  na festivalu Art All Night u američkom gradu Trenton u New Jerseyu.

Osumnjičeni je mrtav, a najmanje 20 osoba je ozlijeđeno nakon pucnjave na umjetničkom i glazbenom festivalu, prenosi Mirror. Užasnuti posjetitelji trčali su kako bi spasili svoje živote  na festivalu Art All Night u američkom gradu Trenton u New Jerseyu.

Šokirani očevici rekli su kako je napadač počeo pucati po njima oko tri sata ujutro. Rekli su da su policajci koji su bili u blizini uzvratili pucnjavu, a naoružani sumnjivac je ubrzo počeo bježati. 

Jedan osumnjičenik, 33-godišnji muškarac, je ubijen, drugi je u pritvoru, a četiri osobe, uključujući 13-godišnjeg dječaka, bore se za svoje živote u bolnici. Od 20 osoba ozlijeđenih, 16 ih je ustrijeljeno.

- Odjednom moj brat dolazi k meni i pita me čujem li pucnjavu. Čujem, zvuči kao vatromet, rekao je Angelo Nicolo, jedan od očevidaca. 

Nicolo je rekao da je vidio čovjeka kojeg je upucalo u nogu, a u bolnicu ga je prije dolaska hitne pomoći odvezla policija.  

Ovaj 24-satni događaj održavao se u zgradi Roebling Wire Works u Trentonu, glavnom gradu države New Jersey, a namijenjen je predstavljanju lokalnih umjetnika i glazbenika.

Podsjetimo, do sada je 2018. godine u SAD-u bilo 129 masovnih pucnjava.

Ključne riječi

Komentara 7

MO
morejeslano
18:22 17.06.2018.

Koliko je terorističkih napada bilo u EU bez obzira na puno strože zakone o držanju oružja. Oružje ne puca samo, ljudi ga koriste. Oni koji su dovoljno ludi da pucaju na druge doći će do oružja ilegalnim putem.

DU
Deleted user
22:07 17.06.2018.

opet USra psihopati na djelu, kad ne ubijaju po svijetu onda se ubijaju izmedju sebe

Avatar Ironman0105
Ironman0105
17:35 18.06.2018.

Zaboravili ste napisati da je ime ubijenog izazivaca pucnjave Tahaij a uhicenog Amir, da su pripadnici afroamericke muslimanske brace, I da je uzrok pucnjave sukob dvije afroamericke bande iz susjedstva. I naravno, da je sve zapljenjeno oruzje nelegalno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije