Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vozač uhvaćen

UZNEMIRUJUĆE: Objavljena snimka na kojoj se taksi zabija u pješake

Taksijem se zabio u navijače u Moskvi, osmero ozlijeđenih
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
Autori: Hina, Vecernji list
16.06.2018.
u 20:46

Ministarstvo je prvo bilo objavilo podatak o osmero ozlijeđenih, a zatim je u novom priopćenju reklo da je ozlijeđeno sedam ljudi

U naletu taksija na prolaznike u subotu u središtu Moskve, dva koraka od Crvenog trga, ozlijeđeno je sedmero ljudi, a vozač je priveden pošto je najvjerojatnije izgubio kontrolu nad vozilom, objavile su vlasti u Rusiji koja je domaćin Svjetskog nogometnog prvenstva.

"Danas, blizu ulice Ilinke, kod broja 5/2, vozač taksija se popeo na nogostup i ozlijedio prolaznike", navodi rusko ministarstvo unutarnjih poslova u priopćenju.

Ministarstvo je prvo bilo objavilo podatak o osmero ozlijeđenih, a zatim je u novom priopćenju reklo da je ozlijeđeno sedam ljudi. Među njima su dva "lakše ozlijeđena" meksička državljanina, objavilo je meksičko veleposlanstvo u Rusiji.

Taksijem se zabio u navijače u Moskvi, osmero ozlijeđenih
1/7

"Riječ je o običnoj prometnoj nezgodi u kojoj nitko nije teže ozlijeđen", rekao je izvor u medicinskoj službi, a prenosi agencija Interfax.

"Po prvim spoznajama, uzrok nesreće je gubitak kontrole nad vozilom. Vozač je priveden u policijsku stanicu", navodi rusko ministarstvo unutarnjih poslova, dodajući da se te informacije "provjeravaju".

Čin "nije bio planiran, po onome što je rekao vozač", objavila je na Twitteru služba za nadzor cestovnog prometa u Moskvi.

Vozač je 28-godišnji Kirgiz, vidljivo je iz preslike njegove vozačke dozvole koju je ta služba objavila na društvenoj mreži.

Ista služba je objavila i druge fotografije na kojima se vidi taxi, žuta honda Solaris, na nogostupu, s odbojnikom koji leži na zemlji.

U međuvremenu se pojavila i snimka incidenta - upozoravamo čitatelje da bi sadržaj nekima mogao biti uznemirujuć:

Rusija je među zemljama s najvećom smrtnosti na cestama, napose zbog vožnje pod utjecajem alkohola, loše cestovne infrastrukture i nepoštovanja prometnih propisa.

 

Ključne riječi

Komentara 12

MZ
mz
21:07 16.06.2018.

Nije to Rus već migrant iz Kirgizstana.

Avatar jumanji
jumanji
21:21 16.06.2018.

vidi se da je namjerno pregazio pješaka

KE
kelab
23:31 16.06.2018.

Kirgizi su muslimani. Ovaj nije jer je 'izgubio' kontrolu i nako se zaletio u pjesadiju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije