Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEKOLIKO NAPADAČA
Povratak na članak

Pucnjava na festivalu u New Jerseyu: Jedan mrtav, a dvadesetak ozlijeđenih

Užasnuti posjetitelji trčali su kako bi spasili svoje živote  na festivalu Art All Night u američkom gradu Trenton u New Jerseyu.

Komentari 7

MO
morejeslano
18:22 17.06.2018.

Koliko je terorističkih napada bilo u EU bez obzira na puno strože zakone o držanju oružja. Oružje ne puca samo, ljudi ga koriste. Oni koji su dovoljno ludi da pucaju na druge doći će do oružja ilegalnim putem.

VL
DU
Deleted user
22:07 17.06.2018.

opet USra psihopati na djelu, kad ne ubijaju po svijetu onda se ubijaju izmedju sebe

VL
Avatar Ironman0105
Ironman0105
17:35 18.06.2018.

Zaboravili ste napisati da je ime ubijenog izazivaca pucnjave Tahaij a uhicenog Amir, da su pripadnici afroamericke muslimanske brace, I da je uzrok pucnjave sukob dvije afroamericke bande iz susjedstva. I naravno, da je sve zapljenjeno oruzje nelegalno.

VL
DU
Deleted user
15:37 17.06.2018.

Podsjetimo, do sada je 2018. godine u SAD-u bilo 129 masovnih pucnjava. Zabranite držanje oružja, a sve koji budu imali nelegalno oružje zatvorit u zatvore. Problem riješen!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.