Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPOPRAVLJIVI

Sud mu zabranio da joj priđe, a nakon toga on ju je napao i prijetio

Napad panike
Foto: Thinkstock
24.05.2018.
u 14:38

Vikao je da će je teško ozlijediti, nakon čega ju je i fizički napao.

Iako su mu 9. svibnja bile izrečene mjere opreza, kojima mu je zabranjeno približavanje, uspostavljanje i održavanje veze s bivšom izvanbračnom suprugom, to 29-godišnjaka iz Pile nije spriječilo ne samo da joj se približi, već da joj i zaprijeti.

Sumnja se da joj je prijetio 20. svibnja u Galižani. Vikao je da će je teško ozlijediti, nakon čega ju je i fizički napao. Žena ga je prijavila policiji, koja ga je privela i kazneno prijavila.

Sudac istrage Županijskog suda u Puli ovaj mu put nije izrekao mjere opreza već mu je odredio jednomjesečni istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela.

Komentara 2

Avatar Terra
Terra
15:03 24.05.2018.

Sve će vama Rada Borić objasniti. I sada kada smo potpisali IK ima da bude med i mlijeko😉

MO
modovisisajteMaraschino
14:51 24.05.2018.

pa dobro ako Sud i policija ne mogu, valjda djevojka ima par prijatelja koji mu naravnaju kosti i problem riješen... svakoj mojoj prijateljici koja je imala problema sa bivšima moj muž je riješio problem na taj način. nema drugog načina jer takve kukavice ne znaju za ništa drugo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije