Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nasilni okršaj

Ljubomorna majka dvoje djece zbog bizarnog razloga ubola svoju gluhu djevojku

Ilustracija
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
12.06.2018.
u 17:54

Branitelj je rekao da je napadačica bila na lijekovima zbog bipolarnog poremećaja, a tog je dana konzumirala i alkohol

Ljubomorna majka dvoje djece ubola je i ugrizla svoju gluhu djevojku nakon što je ova u šali pljesnula prijateljicu po stražnjici u pubu, piše Daily Mail. Paula Goodwin (40) iz Middletona na širem manchesterskom području kuhinjskim je nožem dugim 45 cm ubola je Clerice McQuade dvaput u noge i potom je ugrizla za bedro, za što je osuđena na dvije godine zatvora.

Napad se dogodio 1. svibnja prošle godine u domu para nakon povratka iz izlaska. Osim uboda i ugriza, Goodwin, koja je i sama bila žrtva nasilja iz prijašnje veze, svojoj je djevojci izvukla slušni aparatić, udarila ju je u lice i vukla za kosu. Žrtva je u strahu za život uspjela ispuzati iz stana na ulicu te je odvedena u bolnicu nakon što je susjed čuo vriskove i pozvao hitnu pomoć.

- Žrtva je opisala kako je u šali pljesnula stražnjicu nekog drugog u skupinu. Optužena je to vidjela i gospođica McQuade s njezinog je lica zaključila da nije bila sretna - rekao je tužitelj Nigel Booth na suđenju.

Par nakon napada nije uopće razgovarao. Goodwin je na sudu priznala krivnju za ranjavanje s namjerom zadavanja teških tjelesnih ozljeda. Branitelj Jason Macadam rekao je da je Goodwin bila na lijekovima zbog bipolarnog poremećaja, a tog je dana konzumirala i alkohol.

- Ne sjeća se nasilja koje se dogodilo te noći. Činjenica je da ne krivi nikog drugog osim sebe - rekao je Macadam.

Fotografije koje su nas nasmijale, ali i šokirale. Najveći hit dolazi iz središta Zagreba:

Ilustracija
1/30
Ključne riječi

Komentara 2

KP
konzervativni_preporod
19:09 12.06.2018.

Gej zajednice su inače pune nasilja ovo je još jedan dokaz da nisu okruženje za odgoj djece

KE
kelab
03:41 13.06.2018.

Google prijevod: The jealous mother of two children smeared and bitten her deaf girl after she joked in a joke about her butt at the pub, Daily Mail writes. Paula Goodwin (40) from Middleton on the Greater Manchester Area withth a kitchen knife for 45 cm long Clerice McQuade crashed twice into her legs and then bowed to her thigh, for which she was sentenced to two years in prison. The attack occurred on May 1st last year at the home after his return. In addition to the sting and bite, Goodwin, who was himself a victim of a previous affliction, pulled out a hearing helmet from her girlfriend, hit her in her face and wigged her hair. The victim, in fear of life, was able to sink from the apartment to the street and was taken to the hospital after the neighbor heard the screams and called for immediate help. "The victim described how joked in the joke of someone else's butt in the group. The accused saw that, and Miss McQuade from her face concluded that she was not happy - prosecutor Nigel Booth said at the trial. A couple after the attack did not talk at all. Goodwin pleaded guilty to wounding in the intent to commit serious bodily injury. Defense attorney Jason Macadam said Goodwin was on drugs for bipolar disorder, and he also consumed alcohol this day. He does not remember the violence that happened that night. The fact is that he does not blame anyone other than himself, "Macadam said.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije