Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVAN TUKSAR

Pronađeno tijelo 23-godišnjaka za kojim se mjesecima tragalo

Ivan Tuksar
Foto: nestali.hr
15.04.2016.
u 13:06

Otišao je od kuće, a posljednji put viđen je 23. listopada oko 23.30 sati u ugostiteljskom objektu u Murskom Središću

Na Odjelu patologije Županijske bolnice Čakovec jutros je obavljeno prepoznavanje mrtvog tijela muškarca koje je pronađeno jučer u blizini međimurskog sela Novakovca, uz desnu obalu rijeke Mure.

Utvrđeno je da se radi o Ivanu Tuksaru rođenom 1993. godine iz Murskog Središća, za kojim je policija tragala od 23. listopada prošle godine. Otišao je od kuće, a posljednji put viđen je 23. listopada oko 23.30 sati u ugostiteljskom objektu u Murskom Središću. Nedugo nakon nestanka u blizini željezničkog mosta u Murskom Središću pronađen je njegov automobil, a na mostu ključevi i mobitel.

>> Tijelo 77-godišnje žene pronađeno uz obalu

>> Na Bačvicama pronađeno tijelo nepoznate žene

Komentara 2

K0
komentatorica_09
14:09 15.04.2016.

Najiskrenija sućut obitelji, počivao u miru! 😢💜

Avatar Zoran Kociper
Zoran Kociper
14:55 17.04.2016.

Naš voljeni nebeski otac pozvao je još jednog anđela k sebi, moja iskrena sućut obitelji i prijateljima , u ovim teškim trenucima moje molitve su upućene Gospodu da ih blagoslovi snagom i ljubavlju svojom da izdrže i da ustraju uu vjeri i svom žikvotu. Bog ima plan za svakoga od nas , nebeski nas otac neizmjerno voli , baš kao i naš Spasitelj isus krist koji je za nas podnio najveću žrtvu i iz najveće i najljepše ljubavi dao svoj smrtni život u ime isitine i ljubavi , stoga , draga obitelji preminulog Ivana , znajte da Vas Bog voli i da ne želi da patite, Vaš sin sada je na nebesima i siguran sam da ćete se jednog dana ,kada dođe vrijeme naći svi zajedno u vječnom životu.Molite se i ljubite jer na s to či naš gospod , jer nas to uči sin Boga živoga , jaganjac božji Isus Krist!Budite ponosni na svog sina jer je sada kod našeg oca , neka vas osnaži moć Duha Svetoga i neka u vama bije srce puno ljubavi Isusa krista, onog koji je upravo zbog ljubavi umro , zaotpust naših grijeha , za pomirenje. Molim za vas,ne brinite , Bog Vas voli i razumije , budite čvrsti, jednog ćete dana opet biti svi zajedno sretni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije