Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOBNA PROMETNA NESREĆA

Proglašen dan žalosti zbog poginulih tinejdžerki Sare Perešin (15) i Sare Jug (15)

pleternica
Privatni album
29.08.2016.
u 15:21

U povodu tragične pogibelji tinejdžerki Sare Perešin iz Čaglina i Sare Jug iz Milanluga, Općina Čaglin proglasila je srijedu, 31. kolovoza Danom žalosti u ovoj općini.

Tog će dana u 15 sati biti pokopane nesretne petnaestogodišnjakinje, poginule u stravičnoj prometnoj nesreći koja se u nedjelju oko 4,45 sati dogodila u Resniku pokraj Pleternice.

Djevojke su stradale u automobilu kojim je pod utjecajem alkohola od 1,35 promila upravljao Tomislav Benčević (22) iz susjednog Ruševa, koji je usljed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom, sletio u kanal i zabio se u betonski stup javne rasvjete. 

>>Na povratku iz noćnog izlaska u nesreći poginule dvije 15-godišnjakinje. Passat se raspao

Komentara 1

MI
mihovilosjecka
15:45 29.08.2016.

iskrena sucut za djevojcice nisu ni pocele zivjeti.senjska bura od srca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije