Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROGNOZA

Pripremite kišobrane: Očekuje nas nestabilno vrijeme uz lokalne pljuskove i grmljavinu

Kiša/Ilustracija/Zagreb
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
25.08.2019.
u 09:52

Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom će biti između 28 i 33 Celzijeva stupnja.

U većini krajeva u nedjelju će biti promjenljivo i nestabilno vrijeme uz lokalne pljuskove i grmljavinu, osobito poslijepodne kada mogu biti izraženiji, prognoza je Državnog hidrometeorološkog zavoda Hrvatske (DHMZ).

Glavnina oborine očekuje se u unutrašnjosti, a uz obalu će biti najviše sunčana vremena. Ujutro na kopnu ima mjestimice magle. Vjetar je u unutrašnjosti većinom slab, uz nestabilnosti prolazno pojačan. Na Jadranu će ujutro puhati slaba do umjerena bura, podno Velebita s jakim udarima, a potom sjeverozapadni i jugozapadni vjetar.

Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom će biti između 28 i 33 Celzijeva stupnja.

Početak novog tjedna će u većini krajeva obilježiti djelomice sunčano vrijeme uz promjenljivu naoblaku, a lokalno će biti pljuskova i grmljavine, osobito u unutrašnjosti.

Na Jadranu sunčanije uz rjeđu pojavu kiše. Vjetar u unutrašnjosti slab, a na Jadranu slab do umjeren sjeverozapadnjak i jugozapadnjak, još u noći i ujutro podno Velebita umjerena bura.

Najniža jutarnja temperatura zraka na kopnu od 16 do 20, na Jadranu od 21 do 25, a najviša dnevna većinom između 28 i 33 °C.

Slično nas vrijeme očekuje i u ostatku tjedna uz svježija jutra, a poslijepodne pljuskove i grmljavinu.

Dnevne temperature će ići najviše do 33 °C, a najniža jutarnja će biti na kopnu od 16 do 20, na Jadranu od 21 do 25.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije