Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAMA U ZAPREŠIĆU

Pratio maloljetnika po noći pa mu prislonio nož uz vrat: 'Donesi mi novac ili ću ti zapaliti kuću'

Zagreb: Policija na Trgu kralja Tomislava
Foto: Antonio Jakus/PIXSELL
1/2
10.06.2023.
u 12:11

Iako je 28-godišnji kradljivac mislio da će izbjeći pravdu, uhićen je već jutro nakon napada na maloljetnika

Da neki ne prezaju ni od čega, potvrdio je slučaj beskrupuloznog razbojništva koji se dogodio ovog četvrtka u Zaprešiću, na štetu maloljetnika. Cijela scena dogodila se u večernjim satima oko 23.40 sati kada je 28-godišnjak ugledao svoju metu - maloljetnika koji se vraćao kući, s namjerom da ga pokrade.

Kako je izvijestila zagrebačka policija, 28-godišnjak je počeo pratiti maloljetnika, a u jednom trenutku mu se i obratio. - Daj mi novac - zaprijetio mu je 28-godišnjak. Maloljetnik je uspio pobjeći do svoje kuće i ući u dvorište, no kradljivac ga je i tamo pratio gdje ga je prislonio uz ugradu, zgrabio mu torbicu i iz nje ukrao kovanice koje su bile u novčaniku. 

POVEZANI ČLANCI:

''Od namjere osumnjičeni nije odustao već je prijeteći maloljetniku stavio nož pod vrat i naredio da mu preda svoj mobitel što je on u strahu za svoj život i učinio. Niti tada nije bio zadovoljan otuđenim već je nastavio ozbiljno prijetiti maloljetniku da će ga usmrtiti i zapaliti mu kuću ukoliko mu on iz svoje kuće ne donese novac ili elektroničku opremu'', izvijestila je policija.

Ubrzo su sve čuli i članovi obitelji maloljetnika koji su izašli na dvorište i počeli vikati na 28-godišnjaka. Jedan od njih čak ga je uspio i uhvatiti za odjeću, no 28-godišnjak se istrgnuo i mašući nožem dao se u bijeg. Iako je mislio da će izbjeći pravdu, ona ga je dočekala već idućeg dana. Policija ga je uhitila već ju jutarnjim satima, a potom je predan i pritvorskom nadzorniku.

>> VIDEO Umalo tragedija u Srbiji: Žena s djetetom hodala po tračnicama, mladić ih spasio u zadnji čas

Komentara 8

ZA
!zagreb!
17:20 10.06.2023.

Kod nas treba uvesti kao u americi da na svojem imanju provalnika, pljačkaša, silovatelja, ubojicu... možeš upucati kao zeca i nikom ništa.

PO
poluvodič
14:19 10.06.2023.

Domaći BBB primjerak

Avatar votum
votum
17:38 10.06.2023.

Bbb kokošar

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije