Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA UPUTILA APEL

I dalje puno nelegalnog oružja na istoku Hrvatske: Predane mine, ručne bombe, puške...

Ilustracija
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/3
09.06.2023.
u 22:22

Iz policije podsjećaju kako akcija „Manje oružja, manje tragedija“ još uvijek traje te da pozivaju građane, koji još uvijek u svojim domovima čuvaju ili skrivaju oružje i eksplozivna sredstva, da ga bez straha od sankcija prijave i predaju policiji

Na istoku Hrvatske je i dalje puno zaostaloga naoružanja iz Domovinskog rata što potvrđuju i informacije iz policije. Prema navodima PU vukovarsko – srijemske od 23. svibnja do 9. lipnja policijski službenici protueksplozijske zaštite PU postupali su u šest dojava o dragovoljnoj predaji minsko-eksplozivnih sredstava te u sedam dojava o pronalasku minsko-eksplozivnih sredstava.

- Policijski službenici su sa 13 lokacija na siguran način izuzeli ukupno dvije mine, tri ručne bombe, osam pušaka, pet spremnika za pušku i 674 komada streljiva raznovrsnih kalibara. Policijski službenici protueksplozijske zaštite su preuzeli pronađeno i predano oružje, streljivo i eksplozivna sredstva i pohranili u skladište Policijske uprave do uništenja – navode iz policije.

VEZANI ČLANCI:

Iz policije podsjećaju kako akcija „Manje oružja, manje tragedija“ još uvijek traje te da pozivaju građane, koji još uvijek u svojim domovima čuvaju ili skrivaju oružje i eksplozivna sredstva, da ga bez straha od sankcija prijave i predaju policiji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije