Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SESTRE POGINULE U NESREĆI

Dan žalosti proglašen danas u Kaštelima: 'Suosjećamo s obiteljima stradalih djevojaka'

Dicmo: U teškoj prometnoj  nesreći smrtno stradale dvije osobe.
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/4
10.06.2023.
u 07:51

Iz grada su tako poručili kako će tijekom dana biti na snazi Dan žalosti, a obilježit će se spuštanjem zastava Republike Hrvatske i Grada Kaštela na pola koplja na zgradi gradske uprave Grada Kaštela

Ova subota proglašena je kao Dan žalosti na području grada Kaštela, i to nakon tragične smrti dvije sestre u prometnoj nesreći koja se dogodila u noći sa četvrtka na petak. Podsjetimo, dvije djevojke u dobi od 21 i 25 godina izgubile su živote kada su se vraćale sa rođendana starije sestre u Dicmu, a kada je na njih naletio vozač Mercedesa kojim je upravljao 19-godišnjak.

Djevojke su se svojom Škodom s parkinga uključivale u promet u lijevo, dok je Mercedes naletio na njih iz suprotnog smjera

Iz grada su tako poručili kako će tijekom dana biti na snazi Dan žalosti, a obilježit će se spuštanjem zastava Republike Hrvatske i Grada Kaštela na pola koplja na zgradi gradske uprave Grada Kaštela, kao i na ostalim zgradama u kojima je sjedište pravnih osoba ili fizičkih osoba koje obavljaju samostalnu djelatnost.

''Tijekom Dana žalosti neće se održavati programi i događaji sa zabavnim obilježjima. Pozivaju se pravne i fizičke osobe koje obavljaju ugostiteljsku djelatnost da svoje poslove obavljaju primjereno Danu žalosti. Suosjećamo s obitelji i prijateljima smrtno stradalih djevojaka te ovim putem izražavamo iskrenu sućut, poručili su iz Grada Kaštela'', izvijestili su iz grada.

POVEZANI ČLANCI:

Kaštela su zbog strašnog gubitka dva mlada života i velike tragedije koja je pogodila obitelj u šoku, kao i mještani Kaštelanske zagore. Majka dviju poginulih djevojaka općinska je vijećnica u Lećevici, a posljednjih dana bila je vrlo aktivna s obzirom na to da su se mještani pobunili i prosvjedovali zbog gradnje vjetroelektrane u blizini Radošića. Na Facebook grupi Unešić i sela Zagore komentatori su se opraštali od stradalih mladih žena i izražavali sućut roditeljima i dvojici braće.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije