Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOTOV OČEVID

Požar na farmi svinja izbio zbog nepažnje vlasnika

požar
Hrvoje Jelavić/Pixsell
11.05.2014.
u 12:25

U gospodarskom objektu u tom su trenutku bile 24 svinje koje su spašene

Nepažnja  M.M. (55), vlasnika gospodarskog objekta u Zamlačkoj ulici u Velikoj Gorici, uzrok je požara koji je izbio 9. svibnja u 19 sati. Kako je priopćila zagrebačka policija, očevidom je  ustanovljeno,  da je M.M. u vanjskoj peći na drva otvorenog ložišta, naložio vatru, koju je potom ostavio bez nadzora. 

Iskre iz otvorenog ložišta zapalile su kartonsku ambalažu koja je bila u blizini peći, a vatra se potom proširila na drveno krovište, koje  je u potpunosti izgorjelo. U gospodarskom objektu u tom su trenutku bile 24 svinje, koje su spašene, a kolika je šteta za sada nije utvrđeno.

>>Automobil izgorio zbog kvara na motoru

Komentara 1

Avatar SimeDjodan
SimeDjodan
19:17 11.05.2014.

Nije pazio na svinje koje puse u krevetu. Hebiga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije