Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKUŠAJ UBOJSTVA

Posvađali se u noćnom klubu pa ga izbo nožem

Policija
Davor Javorović/PIXSELL
14.04.2018.
u 15:14

Tereti ga se da se 13. siječnja 2018. oko 5 sati prvo verbalno, a zatim i fizički sukobio s jednim muškarcem.

Moldavac (28), sa stalnim boravkom u Hrvatskoj, optužen je za pokušaj ubojstva, a optužnicu je protiv njega podiglo Županijsko  državno odvjetništvo u Zagrebu. Tereti ga se da se 13. siječnja 2018. oko 5 sati prvo verbalno, a zatim i fizički sukobio s jednim muškarcem.

Događalo se to u jednom noćnom klubu, a zbog njihovog sukoba intervenirao je i redar, koji im  je naredio da napuste klub. Njih su dvojica izašli na nogostup, gdje su se nastavili svađati, a 28-godišnjak je u jednom trenutku izvadio nož kojim je  zamahivao  prema  drugom  muškarcu.  Nekoliko ga je puta uspio i ubosti zadavši  mu  nekoliko ubodnih i reznih rana, po glavi, prsnom košu, rukama, zglobovima... 

Taj  napad  prekinuo  je  redar noćnog kluba koji je uhvatio 28-godišnjaka, koji je prvo sakrio nož, a zatim se uspio otrgnuti i pobjeći redaru. No  uskoro  je  nađen  i  pritvoren, a tužiteljstvo traži da mu se produlji istražni zatvor koji mu je određen zbog opasnosti od bijega. 

Komentara 1

OB
ObrenM
17:05 14.04.2018.

Uz prehrambeno uvozimo i ljudsko smece.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije