Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POHVALE NA POTEZU

Slučajno otkrili snimku: Policajci zaustavili ženu na ulici, njihov potez oduševio je sve

Foto: LiveLeak
1/3
05.03.2020.
u 14:41

Policijska postaja u kojoj rade dvojica policajaca oglasila se o događaju i navela kako niti jedan niti drugi policajac nisu to naveli svojem nadređenom.

Tijekom nasumične revizije snimki s kamera policijskih službenika, nadzornik policijskog odjela okruga Gwinnett u SAD-u pronašao je snimku koja vraća vjeru u ljude, a koja vrlo brzo je postala viralni hit. 

Naime, policijski narednik Nick Boney vidio je 10. siječnja ženu kako stoji na uglu ulice i drži u ruci balone. Na njegov upit gdje ide, kazala mu je kako ide doma jer njezina kćer danas slavi svoj prvi rođendan. 

Policajac joj je ponudio vožnju, što je ona i prihvatila te mu se zahvalila. Tijekom njihovog razgovora spomenula je kako je željela svojoj kćeri uzeti tortu. Boney je na to dao svoju kreditnu karticu drugom policajcu Jimmyju Wilsonu i kazao mu da ode kupiti tortu sa svjećicom. 

Policajci su pitali mladu majku smiju li dostaviti iznenađenje i upoznati malenu slavljenicu, što je ona i pristala. Njezino drugo dvoje djece uzbuđeno su dočekali policajce koje su i zagrlili, dok su roditelji mlade majke kao i jednogodišnja djevojčica upoznali se s policajcima. 

Obitelj i policajci okupili su se oko stola gdje su pjevali 'Sretan rođendan' malenoj slavljenici, a potom su svi uživali u torti

Policijska postaja u kojoj rade dvojica policajaca objavila je snimku i navela kako niti jedan niti drugi policajac nisu to naveli svojem nadređenom. Čin narednika Boneyja oduševio je ljude iz cijelog svijeta i mnogi nisu propustili priliku pohvaliti ga. 

 

- Trebamo više policajaca s tako velikim srcem kao ta gospoda; Wow. Ovo me rasplakalo. Učinili su predivnu stvar. Ovaj video uljepšao mi je dan - neki su od komentara na društvenim mrežama. 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije