Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Policajci jedva svladali podivljale 30-godišnjakinje

policija
Arhiv VL-a
05.02.2010.
u 14:58

Policajci su djevojke na kraju uz prisilu priveli u postaju, gdje je A. S. nastavila prijetiti policajcu da će ga njezini roditelji ubiti.

UMAG - Kaznena prijava zbog prijetnje policajcu i sprečavanja službene osobe u obavljanju dužnosti te prekršajna zbog remećenja javnog reda i mira podnesena je protiv A. S. (30) iz Poreča, dok je njena vršnjakinja M. R. iz Tara zaradila pet prekršajnih prijava zbog remećenja javnog reda te kaznenu zbog vožnje pod zabranom.

Policiji je u utorak oko 1.15 sati javljeno da u Umagu netko pušta glasnu glazbu. Ispostavilo se kako se radi o 30-godišnjakinjama koje su glazbu puštale iz automobila.

Najprije ih je policija spriječila u pokušaju bijega, a potom je vozačica M. R. odbila predati dokumente. Policajac joj je priopćio da je uhićena i da mora u postaju, na što ga je A. S., kojoj je naknadno izmjeren 0,81 promila alkohola, odgurnula te se čvrsto uhvatila za vrata, vikala i prijetila.

Policajci su djevojke na kraju uz sredstva prisile priveli u postaju, gdje je A. S. nastavila prijetiti policajcu da će ga njeni roditelji ubiti. Odbila je i alkotest.

Komentara 6

MO
morituriite
15:49 05.02.2010.

Neki ni sa 30 godina još uvijek ne odrastu!

Avatar vaksalainen
vaksalainen
15:54 05.02.2010.

to su vec milface, a ne teen... bit ce prave majke danas sutra

Avatar punkufer
punkufer
18:38 05.02.2010.

Kakva je to policija kada nisu u stanju smiriti dvije guske? Koma.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije