Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
međimurje

Policajac pogođen kamenom u glavu i teško ozlijeđen

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
11.06.2018.
u 12:19

Piškorovec  je najozloglašenije  naselje u Međimurju i to nije prvi slučaj napada na policajce

Interventni  policajac  teško  je  ozlijeđen u romskom naselju Piškorovcu u Međimurskoj  županiji.  

Tijekom noći 10. svibnja u 23.10 sati po povratku s intervencije u Piškorovcu na službeni je civilni  automobil nepoznati počinitelj bacio kamen i razbio staklo na stražnjim vratima. Policija je odmah započela s kriminalističkim istraživanjima nad djetetom uz prisustvo njegova oca, kad  im je pristupila dječakova 46-godišnja majka i počela vrijeđati policijske službenike. Nad njom su, nakon upozorenja, upotrijebljena  sredstva prisile.

– Tijekom postupanja nepoznati počinitelj prema policijskom službeniku bacio je više kamenja, od kojih ga je jedan pogodio u glavu. Zadobio je tešku tjelesnu  ozljedu i nakon pružene liječničke pomoći pušten je na kućnu njegu, dok  je 46-godišnjakinja zadobila lakšu ozljedu – kažu u PU međimurskoj. Materijalna šteta na vozilu utvrdit će se naknadno. Protiv 46-godišnjakinje bit će podnesena prekršajna prijava, a za kaznena djela protiv nepoznatog počinitelja podnose se prijave državnom odvjetniku. Piškorovec je najozloglašenije naselje u Međimurju i to nije prvi slučaj napada na policajce. 


 
Ključne riječi

Komentara 18

DU
Deleted user
12:48 11.06.2018.

zašto se policija boji ići u naselja roma i dozvoljava da ih vrijeđaju i tuku -manjina terorizira cijelo Međimurje - žive od socijalne pomoći sve zdravi i u najboljim godinama za raditi nisu se prilagodili 100 godina treba ih vratiti odakle su došli

PR
prajdali100
12:48 11.06.2018.

To se neki " tamnoputi" Hrvat još nije najbolje integrirao u hrvatsko društvo. Da se ovo dogodilo u Francuskoj došli bi bagerima i buldožerima i sve sravnili sa crnom zemljom.I nikom ništa.Demokracija na djelu.

Avatar MarkoHR
MarkoHR
12:51 11.06.2018.

Lokalni Romi u Međimurju već se naveliko žale na svoje sunarodnjake, jer jedan dio njih je naoružan vatrenim oružjem.. Boje se navečer izaći iz svojih kuća, jer vani se puca, galami, tuče, narušava se javni red i mir.. A lokalni političari idu im niz dlaku, nitko im se ne želi zamjeriti, i postati primjer "netrpeljivosti i govora mržnje"..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije