Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Međimurje

Žena i muškarac lažno se predstavljaju kao policajci i traže novac

policija
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL/Ilustracija
24.10.2017.
u 15:28

Više građana nazvalo je danas Policijsku upravu međimursku upozoravajući da se nepoznati muškarac i žena lažno predstavljaju

Više građana nazvalo je danas Policijsku upravu međimursku upozoravajući da se nepoznati muškarac i žena lažno predstavljaju  kao policijski ili bankarski službenici i traže na pregled novac.

- Upozoravamo građane kako su se policijski  službenici u građanskom odijelu dužni prije početka primjene policijske ovlasti, predstaviti pokazivanjem službene značke i službene  iskaznice. Stoga, svakako prije postupanja osobe za koje sumnjate da su policijski  službenici, zatražite od njih  da vam se predstave i predoče službenu  značku i  iskaznicu. U slučaju uočavanja sumnjivih nepoznatih  osoba odmah o tome obavijestite policiju na broj 192 - poručuju u PU međimurskoj.

Policiji bi koristile informacije o fizičkom izgledu tih osoba, odjeći i opisu automobila koji koriste.

Komentara 1

MA
Marvin
15:58 24.10.2017.

Volio bi da dodu kod mene , meni je 75

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije