Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obitelj iz Srbije

Poginuo na povratku s ljetovanja, suprugu i kćerkice iz olupine vadili vatrogasci

Kosta Kolarski
Foto: Facebook
20.07.2016.
u 13:38

- Kosta, Jovana i kćerkice bili su na odmoru u Puli. Otputovali su prije 10-ak dana, a on je jadnik stradao na povratku kući – ispričali su rođaci mladog bračnog para.

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila jučer na Istarskom ipsilonu poginuo je 32-godišnji muškarac iz Srbije.

Kosta Kolarski s obitelji, suprugom Jovanom (30) i dvije kćeri, vraćao s s ljetovanja kući u Srbiju. Od siline udarca 32-godišnjak je ispao iz automobila i od težine zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu nesreće. Njegova supruga sjedila je na mjestu suvozača, a djevojčice su bile na stražnjem sjedalu. Nakon nesreće sve tri ostale su zarobljene u automobilu pa su ih morali oslobađati vatrogasci, piše Blic. Jednoj su djevojčici četiri godine, a drugoj, koju su prvi put vodili na ljetovanje, pet mjeseci.

– Kosta, Jovana i kćerkice bili su na odmoru u Puli. Otputovali su prije desetak dana, a on je jadnik stradao na povratku kući – ispričali su rođaci mladog bračnog para. Dodali su da su bili u rođakovoj vikendici gdje su prije nekoliko godina proveli medeni mjesec.

O nesreći je izvijestila i istarska policija koja navodi da se sve dogodilo oko 1.25 sati na Istarskom ipsilonu, na vijaduktu Rogovići. – Nesreća se dogodila kada je 55-godišnji hrvatski državljanin upravljao automobilom Škoda Superb, zagrebačkih registarskih oznaka, iz smjera tunela Učka prema Puli. U jednom je trenutku iz zasad  neutvrđenih razloga djelomično prešao na suprotni kolnički trak, gdje se sudario s automobilom  Fiat Stilo, srbijanske nacionalne oznake, kojim je upravljao 32-godišnji državljanin Srbije.

Od zadobivenih ozljeda 32 godišnji vozač Fiat Stila preminuo je na mjestu događaja, dok su 55-godišnji vozač Škode te putnici iz Fiat Stila, 30-godišnjakinja i dvoje djece, prevezeni u KBC Rijeka gdje su zbog, zasad još neutvrđenih ozljeda, zadržani na liječenju.

>> Jedan poginuli, četvero ozlijeđenih u nesreći na Istarskom ipsilonu

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije