Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASKRINKALI GA

Pljačkaš otkriven zbog fotke tetovaže na Facebooku

Tetovaža
Foto: ilustracija
12.01.2015.
u 14:29

Mladić je priznao da je opljačkao benzinsku kako bi vratio dug dileru droge

Mladić koji je još u studenom 2013. opljačkao benzinsku postaju u Švedskoj raskrinkan je zahvaljujući fotografiji koju je objavio na Facebooku.

Kako piše Local, policija unatoč sigurnosnim kamerama nikako nije uspijevala identificirati počinitelja, djelomično zato što je nosio skijašku masku. Otkriven je nakon što je policajac koji je istraživao drugi slučaj s istim počiniteljem utvrdio da počinitelji u oba slučaja imaju istu tetovažu na ruci.

Mladić (22) iz Malmöa priveden je na ispitivanje no odbacivao je optužbe, tvrdeći kako je zacijelo riječ o zabuni, da je počinitelj netko tko slučajno ima istu tetovažu te da se istetovirao datuma kojeg se dogodila pljačka. Međutim, policija mu je predočila fotografiju tetovaže koju je objavio na svom profilu na Facebooku prije pljačke. Mladić je napokon priznao da je opljačkao benzinsku kako bi vratio dug dileru droge.

>> Uhvaćen mladi lopov: Ima 13 godina i stotinu kaznenih prijava

>> Uhvaćen pljačkaš ljekarni 'naoružan' plastičnim pištoljem

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije